Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parma leoni için 25 milyon istiyomus.

cuestaya 8 milyon gömen,yıllık 2 milyon maas bağlayanlar bu borcu ödemek zorunda

Daha geçen sene bizim için o seviyeyi düşünmüyorum avrupada kalacağım diyen adamın bir anda Galatasaray aşkının depleşmesi de komik.
Bizi kullanıp bonservisini ayıklamanın peşinde oradan da bayern yapar muhtemelen

arias
rios

demek ki oradan tutulduğumuz sporcular fena olmuyor

isveçten danimarkadan aldıklarımız anüste patlıyor 1-2 tane o yörelerden alalım bari topçu

O ligleri/bölgeleri izleyen farklı scoutlarımızdır. Hemen İskandinavya scout'umuzu kovsunlar.

Tavukcu beyde iyi niyetli başarılı fakat Erden olsaydı eğer osienseni ikna etmişti eminim ,adam icardi ve zahayi nasıl ikna etti parayla pulla değil, ruha dokunan adamdı erden

Galatasaray'ın scout departmanı aklıma geldikçe fıttırıyorum ya bir arpa boyu ilerlemeyi bırak geriye gidiyorlar her sene yata yata para kazanma departmanı resmen kulüpte. Erden papi devam etseydi kesin el atmıştı şimdiye. İlk 2 yıl vakit bulamadı tam istediği gibi bunları adam etmeye.

Galatasaray'ın scout departmanı aklıma geldikçe fıttırıyorum ya bir arpa boyu ilerlemeyi bırak geriye gidiyorlar her sene yata yata para kazanma departmanı resmen kulüpte. Erden papi devam etseydi kesin el atmıştı şimdiye. İlk 2 yıl vakit bulamadı tam istediği gibi bunları adam etmeye.
Scout departmanının iş tanımını biliyormusun? Transferleri scout ekibimi yapıyor renktaş.

bakalım bu eski topçumuzu sağa sola google bakmadan tanıyan çıkacak mı?

licensed-image

Mutlu haber icin cok bekledik

ama muradımıza erdik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt