- 2 Temmuz 2011
- 137.842
- 58.759
- 5.488
Parma leoni için 25 milyon istiyomus.
cuestaya 8 milyon gömen,yıllık 2 milyon maas bağlayanlar bu borcu ödemek zorunda
cuestaya 8 milyon gömen,yıllık 2 milyon maas bağlayanlar bu borcu ödemek zorunda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adamın hesabı mı varmış ya forumda@Uğur Karakullukçu neden rtaşlarımıza yalanlar söylüyorsun. Bıkmadın ha sallamaktan kolpa sıkmaktan. Sana neyin infosu gelecek.
Yav osimhen avrupaya 120 milyona transferin ucundan döndü daha 1 sene önce.Kadının kafa sağlamda çocuğa beyin nakli lazım
Inanmak istedim ve inandimosimhen gsmize çok yakınmış anlık bilgidir
kaynak: karakullukcu
osimhen gsmize çok yakınmış anlık bilgidir
kaynak: karakullukcu
arias
rios
demek ki oradan tutulduğumuz sporcular fena olmuyor
isveçten danimarkadan aldıklarımız anüste patlıyor 1-2 tane o yörelerden alalım bari topçu
Scout departmanının iş tanımını biliyormusun? Transferleri scout ekibimi yapıyor renktaş.Galatasaray'ın scout departmanı aklıma geldikçe fıttırıyorum ya bir arpa boyu ilerlemeyi bırak geriye gidiyorlar her sene yata yata para kazanma departmanı resmen kulüpte. Erden papi devam etseydi kesin el atmıştı şimdiye. İlk 2 yıl vakit bulamadı tam istediği gibi bunları adam etmeye.
bakalım bu eski topçumuzu sağa sola google bakmadan tanıyan çıkacak mı?
![]()
İşte bizim almamız gereken kaleci buydu. Hatta burada konuştuk kelleher bizi 10 sene kaleci derdinden kurtarır diye. Bedavaya gitmiş bence. 14.8 milyon. Vallahi üzüldüm.Kelleher 15 milyona Brentford'a gitmiş.
Yanlış bilmiyorsam profildeki yiğit oranın scoutuO ligleri/bölgeleri izleyen farklı scoutlarımızdır. Hemen İskandinavya scout'umuzu kovsunlar.
Osimhen hayırlı olsun
RECEP? yoksa OSİMHEN'li güne mi uyanıyoruz?!!Mutlu haber icin cok bekledik
ama muradımıza erdik