- 16 Haziran 2010
- 203.374
- 155.284
- 6.838
Olm Juventus'un Osimhen'i cart diye almasini dusunmeniz bir tuhaf ha, Napoli peki rakibine satmak istiyormuymus bunu dusundunuz mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 Hafta daha izin almış abi vekalet işleri içinKim diyor bunu? Bir kac gune Istanbul'a geliyor kendisi.
Kaynak nedir2 Hafta daha izin almış abi vekalet işleri için
Skorer gibi rezil bir kaynağa bakıp yangın yapılıyorKim diyor bunu? Bir kac gune Istanbul'a geliyor kendisi.
Kaynak nedir
BEN YALAN HABER YAYDIM BILGINIZ OLSUN
icardiden medet umanlar icardi önce bi sahaya çıkabilsin sonra dediğiniz rakamları bulur
Olm Nebilin işi bu ztn. Herif bu tur seyler yaparak ortamı mikserleyip kenara cekilip izliyorBen mumkun oldugunca Arjantin basinini takip ediyorum oradaki muhabirler bir kac gune Istanbul'a yola cikacagini yazmislar. Skorer'in neyini ciddiye aliyorsunuz?
@Nebil Tokuyucu
abidince kaynaklara bakip henuz kesin olmayan seyleri yaymayalim

O mesajin altina yazdim zaten milleti kandırdığınıOlm Nebilin işi bu ztn. Herif bu tur seyler yaparak ortamı mikserleyip kenara cekilip izliyor![]()
Bak hâlâ devam ediyorsunOsimhen işi yatar arkadaşlar sebebini söylemek istemiyorum.
yok hocam bu farklı bir durum jota ile alakali değilBak hâlâ devam ediyorsun
Bugünkü olaylardan sonra herkes bunu konuşuyor ne yazık ki.Bak hâlâ devam ediyorsun
Ne konuşuyorlarBugünkü olaylardan sonra herkes bunu konuşuyor ne yazık ki.
Ne konuşuyorlar?Bugünkü olaylardan sonra herkes bunu konuşuyor ne yazık ki.
icardiden medet umanlar icardi önce bi sahaya çıkabilsin sonra dediğiniz rakamları bulur
İcardi sağolsunmorata saçma sapan triplere girmeseydi 1. forvetimiz olurdu bu sezon
Yav hala Icardi sagolsun diyorsunuz ha bir iki paparazzi haberine inanarak. Adam kendisi orada onun cocuklarini sakinlestirmeye gitti ama sizi mutlu etmez tabi bu.İcardi sağolsun
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tek bir kaynak değil yalnız bunu söyleyenYav hala Icardi sagolsun diyorsunuz ha bir iki paparazzi haberine inanarak. Adam kendisi orada onun cocuklarini sakinlestirmeye gitti ama sizi mutlu etmez tabi bu.