Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek bir kaynak değil yalnız bunu söyleyen

Farklı farklı 4-5 kaynak aynı şeyi söylüyor
Evet ya Mert, gitti samar atmisti dogru diyorsun simdi hemen buna da inanabilirsin.

Icardi cok kotu bir insan, ah napacagiz simdi?

@Alper Altun selam,
Jota nin vefat icin formu bir sure belki birkac saat kilitlesek ve girise de jota nin fotosunu mu koysak nasil olur? Ona karşı belki bir gün veya birkac saatlik saygi da göstermiş oluruz.

Ps: ben cok uzuldugum icin boyle birsey yapmak isterdim.

@Alper Altun selam,
Jota nin vefat icin formu bir sure belki birkac saat kilitlesek ve girise de jota nin fotosunu mu koysak nasil olur? Ona karşı belki bir gün veya birkac saatlik saygi da göstermiş oluruz.

Aga burasi Liverpool forumu mu?

@Alper Altun selam,

Avatarini Jota yapabilirsin rdas milletin isi gücü var hayat devam ediyor sonucta

Evet ya Mert, gitti samar atmisti dogru diyorsun simdi hemen buna da inanabilirsin.

Icardi cok kotu bir insan, ah napacagiz simdi?
Tamam Alper herkes istediğine inanmakta özgür

Sen neye inanmak istersen inanabilirsin

Ama ben şampiyonluk kutlamasında rol çalan bir İcardi'den rahatsız oldum açıkçası

Kaldı ki oldukça iyi bir aile ortamı yakaladık İcardi olmadan da

Jotanin ölümü çok trajik ama 2018 yazinda bize kiralik gelemediği icin mutsuzluktan artik futbol oynamak istemediğini söyleyen emiliano sala için bisey yaptık mı?o da transfer döneminde öldü.ve kulübünün bunda suçlu olduğunu,ona başka bi kader seçtiğini düşünüyorum ne yazık ki

Jotanin ölümü çok trajik ama 2018 yazinda bize kiralik gelemediği icin mutsuzluktan artik futbol oynamak istemediğini söyleyen emiliano sala için bisey yaptık mı?o da transfer döneminde öldü.ve kulübünün bunda suçlu olduğunu,ona başka bi kader seçtiğini düşünüyorum ne yazık ki
Yapmamis olmamiz, yapmamamizi mi gerektiriyor renktas? Ben zaten bireysel onun yasini tutabilirim. Sadece belki kitlesel bir sey yapabilir miyiz, onu dusunup bir teklifte bulundum.
Dedigim gibi beklentiler ve gercekler zaten hic bir zaman uyusmaz hayatta

Uçak.kazasinda ölmüştü Allah ikisinde rahmet etsin

@Alper Altun selam,

Alper admin postu şöyle okudu

Osimheni bekliyoruz o çok bariz bellide Allah korusun Alamaz isek o zaman görecez bu yönetimi. Buarada ben abdullah kavukcununda çok iyi olduğunu düşünmüyorum bu işlerde. İbrahim hatipoglundan 1 tik iyidir en fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt