Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.749
- 48.140
- 4.933
İcardinin piyasada dolanan muhabbeti bu takımın yıldızı benim seneye göreceğiz diye iddialı konuşmasından nonoşlaşıp kırılan ve kutlamalara çıkmayan futbolcuyu lgbti+ kutlamalarında da görmek isteriz.
Şöyle gezebilir.
Kardeşim burası kurtlar sofrası, icardi şunu yaptı icardi bunu yaptı.
Kulübün sahibi mi icardi?
1 senedir sakat ve ne olacağı belli değil belki diyecek ki olmadı ben ocakta arjantine dönüyorum elveda.
İki futbolcunun arasında bir problem oldu diye kutlamalara katılmayan 2. kutlamada hiç olmayan, şampiyonluğumuzu bile 3 gün sonra yalandan kutlayan eşyalarını kaçırarak giden adam suçlu olmuyor.
İcardiyi suçlu görüyorsanız bence gidin bir temiz hava alın.
Marcao sahada keremi boğazlıyordu öpüşüp barıştılar. Kerem maçtan çıkıp gitmedi, ortadan yok olmadı, ben gidiyorum da demedi.
İnanmak istediğiniz şeylere inanıyorsunuz abi. Suçlu burada icardi de değil morata.
Şöyle gezebilir.
Kardeşim burası kurtlar sofrası, icardi şunu yaptı icardi bunu yaptı.
Kulübün sahibi mi icardi?
1 senedir sakat ve ne olacağı belli değil belki diyecek ki olmadı ben ocakta arjantine dönüyorum elveda.
İki futbolcunun arasında bir problem oldu diye kutlamalara katılmayan 2. kutlamada hiç olmayan, şampiyonluğumuzu bile 3 gün sonra yalandan kutlayan eşyalarını kaçırarak giden adam suçlu olmuyor.
İcardiyi suçlu görüyorsanız bence gidin bir temiz hava alın.
Marcao sahada keremi boğazlıyordu öpüşüp barıştılar. Kerem maçtan çıkıp gitmedi, ortadan yok olmadı, ben gidiyorum da demedi.
İnanmak istediğiniz şeylere inanıyorsunuz abi. Suçlu burada icardi de değil morata.