- 4 Ağustos 2009
- 90.373
- 71.354
- 5.188
Gardi bey nerede rts
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gardi bey nerede rts
Dostum niye böyle bir şey yapıyoruz keriz miyiz.Biz morata konusunda sunu diyebiliyor muyuz.
Milen al baba sana 6 Milyon(oyle hatirliyorum sanki bonservisi almak icin). Como gel sende ver 9-10 M bonserviste anlasalim.
Boyle cozulmez mi o kor dugum. Milandan "ee benim kira parasi 6 ayim daha var" muhabbetinyerine, opsiyonunuz yok mu. Verelim ,milan devre disi kalsin. Como ile anlasalim
Su mantiktan gittim yav, milan mirin kirin ugrasiyor ediyorya bizde kontratli diye.Dostum niye böyle bir şey yapıyoruz keriz miyiz.
Zaten kiralama bedeli 6 milyon.
Oyuncuya ligin 2. yarısı 3 maaş verdik.
6 ahlık daha sözleşmesi var ve uzatma hakkına da sahibiz.
Yani önümüzdeki 1 sene için total maliyeti 3m kira +6m maaş olarak düşün. Bunun üzerine milana al bonservis demen direkt olarak ben zarar ettim zaten demek.
18 milyon veriyorlarsa milan da bizden aldığı kiralama bedelini bize göndersin.
Zaten bu adamı 6+8 totalde 14 milyona satacaklardı bize o da olursa ve ta 1 sene sonra. Adamlar bugün +4 milyon veriyor. O zaman üzerine 2 milyon daha koyup verin paramızı diyoruz. Morataya verdiğimiz maaşı istediğimizi zannetmiyorum burada milanla olan konu bizimki ve bi hem oynatamadığımız oyuncu için 6 aylığına 6 verip sonra da mal gibi fesih etmemizi bekliyorlar.
Ayrıca morata da gidip oynamak istiyorsa ki yaptığı da çok ayıptı. Ben olsam verdiğimiz maaşı da kendisinden isterdim. Salsın maaşı. +9 milyonluk transfer bütçemiz olur.
Yav kamp öncesi hangi oyuncuyu satmayı planlıyoruz ki.hiç mi hiç ümidim kalmadı bu sezona dair
almayı geçtim onu zaten beceremiyorlar, gitmesi gerekenler için de hiçbir haber çıkmıyor
boku yemiş vaziyetteyiz net
Seneye yine aynısı olacak. Böyle transfer yapılmaz.abartma volkan babacanı almıyoruz
15e perri geleceğine 1 yıl sommer idare eder
Roma'nin para bulma olayi kapanmis.-Acil para bulması gereken Roma
-Sözde küme düşürüleceği iddia edilen Lyon
-Dağılma sürecine girmiş bol EYTli Inter
Söylentilerin çıktığı topçuların kulüpleri
O zaman mevcut takımında kavgalı veya bir şekilde şutlanmak istenen adamlardan liste yaparlarRoma'nin para bulma olayi kapanmis.
Gasperini icin 100 milyon euro transfer butcesi hazirlamislar, daha gecen gun hani bunlarin acil paraya ihtiyaci falan vardi deniliyordu?
Nasil is bu anlamadim.
Umarim Perri'yi alirlar boylece Svilar belki bize gelir.O zaman mevcut takımında kavgalı veya bir şekilde şutlanmak istenen adamlardan liste yaparlar
Svilar, pis burun portekizlinin eski topcusuUmarim Perri'yi alirlar boylece Svilar belki bize gelir.
bakmasın abi o zaman bizim harcımız mı osimhen falanBaska turlu yuzune bakmiyorlar maalesef.
Osimhen ozelinde adamin cebinde senelik 40 milyon euroluk teklif varken ve zaten kendi kulubunde 10 milyon euro alirken mecbur ortasini bulman lazim ki kafasini buraya dogru ceksin.
Bir yandan haklisin, diger yandan rakibin 1 yil kira bedeli olarak 20 milyon euro sayiyor bir oyuncuya, diger kardesi de 15 milyona santrafor aliyor daha cebinde parasi yokken.bakmasın abi o zaman bizim harcımız mı osimhen falan
Tabi ki cok kotu ve uzuntulu bir durum, her futbolsever bu haberden sok olmustur ama bizim bu konuda daha farkli bir durus sergilememiz ne getirecek? Sonucta Liverpool'un bir oyuncusundan bahsediyoruz.Hocam keske bana bu cevabi vermeseydin. Onun yerine hic yazmasaydin. Bu ölüm sadece Liverpool u ilgilendirmiyor ki... anyway hocam