Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz morata konusunda sunu diyebiliyor muyuz.

Milen al baba sana 6 Milyon(oyle hatirliyorum sanki bonservisi almak icin). Como gel sende ver 9-10 M bonserviste anlasalim.

Boyle cozulmez mi o kor dugum. Milandan "ee benim kira parasi 6 ayim daha var" muhabbetinyerine, opsiyonunuz yok mu. Verelim ,milan devre disi kalsin. Como ile anlasalim
Dostum niye böyle bir şey yapıyoruz keriz miyiz.
Zaten kiralama bedeli 6 milyon.
Oyuncuya ligin 2. yarısı 3 maaş verdik.
6 ahlık daha sözleşmesi var ve uzatma hakkına da sahibiz.
Yani önümüzdeki 1 sene için total maliyeti 3m kira +6m maaş olarak düşün. Bunun üzerine milana al bonservis demen direkt olarak ben zarar ettim zaten demek.
18 milyon veriyorlarsa milan da bizden aldığı kiralama bedelini bize göndersin.
Zaten bu adamı 6+8 totalde 14 milyona satacaklardı bize o da olursa ve ta 1 sene sonra. Adamlar bugün +4 milyon veriyor. O zaman üzerine 2 milyon daha koyup verin paramızı diyoruz. Morataya verdiğimiz maaşı istediğimizi zannetmiyorum burada milanla olan konu bizimki ve bi hem oynatamadığımız oyuncu için 6 aylığına 6 verip sonra da mal gibi fesih etmemizi bekliyorlar.

Ayrıca morata da gidip oynamak istiyorsa ki yaptığı da çok ayıptı. Ben olsam verdiğimiz maaşı da kendisinden isterdim. Salsın maaşı. +9 milyonluk transfer bütçemiz olur.

Dostum niye böyle bir şey yapıyoruz keriz miyiz.
Zaten kiralama bedeli 6 milyon.
Oyuncuya ligin 2. yarısı 3 maaş verdik.
6 ahlık daha sözleşmesi var ve uzatma hakkına da sahibiz.
Yani önümüzdeki 1 sene için total maliyeti 3m kira +6m maaş olarak düşün. Bunun üzerine milana al bonservis demen direkt olarak ben zarar ettim zaten demek.
18 milyon veriyorlarsa milan da bizden aldığı kiralama bedelini bize göndersin.
Zaten bu adamı 6+8 totalde 14 milyona satacaklardı bize o da olursa ve ta 1 sene sonra. Adamlar bugün +4 milyon veriyor. O zaman üzerine 2 milyon daha koyup verin paramızı diyoruz. Morataya verdiğimiz maaşı istediğimizi zannetmiyorum burada milanla olan konu bizimki ve bi hem oynatamadığımız oyuncu için 6 aylığına 6 verip sonra da mal gibi fesih etmemizi bekliyorlar.

Ayrıca morata da gidip oynamak istiyorsa ki yaptığı da çok ayıptı. Ben olsam verdiğimiz maaşı da kendisinden isterdim. Salsın maaşı. +9 milyonluk transfer bütçemiz olur.
Su mantiktan gittim yav, milan mirin kirin ugrasiyor ediyorya bizde kontratli diye.

Saf disi birakma kafasi. Yoksa maddi risk almak degildi dusuncemdeki sey

hiç mi hiç ümidim kalmadı bu sezona dair

almayı geçtim onu zaten beceremiyorlar, gitmesi gerekenler için de hiçbir haber çıkmıyor

boku yemiş vaziyetteyiz net
Yav kamp öncesi hangi oyuncuyu satmayı planlıyoruz ki.
Anca parlamış olan eren,barış, davinson, torreirayı satarsın kamp başlamadan. Diğerlerini zaten istemiyorsun birileri de kamp yapacak ekstra adam ihtiyacı olacak teklif getirecek, avrupada her kulüp kusursuz olarak sezona da başlamıyor

abartma volkan babacanı almıyoruz

15e perri geleceğine 1 yıl sommer idare eder
Seneye yine aynısı olacak. Böyle transfer yapılmaz.

Sanki üst düzey uygun yaşta kaleci fiyatları düşecek.

Son kalecinin aldığı maaşı isteyecekler senden. 2 senedir Muslera'nın ayrılacağı belliydi. Hiç bir şey yapmamışlar.

-Acil para bulması gereken Roma
-Sözde küme düşürüleceği iddia edilen Lyon
-Dağılma sürecine girmiş bol EYTli Inter

Söylentilerin çıktığı topçuların kulüpleri

-Acil para bulması gereken Roma
-Sözde küme düşürüleceği iddia edilen Lyon
-Dağılma sürecine girmiş bol EYTli Inter

Söylentilerin çıktığı topçuların kulüpleri
Roma'nin para bulma olayi kapanmis.

Morata ile barismaliyiz

Osimhen gelmez, Icardi de kafasinda futbolu bitirmis

Bunlarin Osi‘nin yerine alacaklari topcu Romulo falan olur maks

Morata iyi kötü idare eder hic degilse

Hatipoğlu niye transfer komitesinde hala arkadaşım. Düşündükçe aşırı saçmalıktan sinirleniyorum.

Bende ani güzel bi haber duser sanıyordum bugün yarın.

zaten boyle günlerde ya fbye yeniliyoruz geçen sene 19 mayısda olduğu gibi(mayis 2024) ya da işte jota falan ölüyor ani ve sarsici olarak...

bunları deneyimliyoruz.küfür ederdim de neyse

Baska turlu yuzune bakmiyorlar maalesef.

Osimhen ozelinde adamin cebinde senelik 40 milyon euroluk teklif varken ve zaten kendi kulubunde 10 milyon euro alirken mecbur ortasini bulman lazim ki kafasini buraya dogru ceksin.
bakmasın abi o zaman bizim harcımız mı osimhen falan

bakmasın abi o zaman bizim harcımız mı osimhen falan
Bir yandan haklisin, diger yandan rakibin 1 yil kira bedeli olarak 20 milyon euro sayiyor bir oyuncuya, diger kardesi de 15 milyona santrafor aliyor daha cebinde parasi yokken.

Oyle bakinca bu paralari biz hayli hayli verebiliriz diye dusunuyorum sonucta o iki takimin toplam geliri bizimki kadar anca ediyordur. Ortada bir prestij, imaj , hedef varsa Osimhen icin deger bu. Boyle bir firsati uzun zaman bir daha yakalayamayiz.

SA
her-sey-nerde-kalmistik-ile-basladi-wa-830-400.jpg

Capology sitesine göre Djordje Petrovic'in garanti ücreti 900 bin euro

Hocam keske bana bu cevabi vermeseydin. Onun yerine hic yazmasaydin. Bu ölüm sadece Liverpool u ilgilendirmiyor ki... anyway hocam
Tabi ki cok kotu ve uzuntulu bir durum, her futbolsever bu haberden sok olmustur ama bizim bu konuda daha farkli bir durus sergilememiz ne getirecek? Sonucta Liverpool'un bir oyuncusundan bahsediyoruz.

Her gun insanlar öluyor, bugun bile bismillah demeden kac tane insan acaba Gazze'de hayatini yitirmistir? Boyle birseyi futbolcu oldugu icin ozel bakmamak lazim, once mazlumlar icin yapilmasi ve onlarin bu dunyada da yeri oldugunu hatirlamamiz gerek.

Elimizde olmayan seyler icin uzuntumuzu belirtmekten baska birsey yapamayiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt