- 3 Temmuz 2012
- 138.459
- 87.195
- 5.338
Adaleti saglamakGörevin ne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adaleti saglamakGörevin ne
Seneye satamazsın ki bir senesi kalıyor bu sene üçe beşe bakmadan satacaklar2027'ye kadardı sanırım sözleşmesi.
MuazzamAdaleti saglamak
Otobüsü çaldırmış olabilirizMazot mu kaciriyoruz osimhen icin
@Alper Altun tam olmamışOsimhene sövmek serbest bızım topcumuz degil
alper altun
Şiştim la yeteeeeerOsimhende karakter sıkıntısı var
Ben de şiştim bu herif yüzünden transfer yapamıyoruz yoksa şu ana kadar 1 kaleci 1 10 numara indirmiştikŞiştim la yeteeeeer
La bahsettiğin adam Sallai sanki. Aaa drama Queen gibi oldun. Yönetim işe yarayıp ikna etsin bi kere de. Millete Osi ye karşı cephe aldırıyorlarBen de şiştim bu herif yüzünden transfer yapamıyoruz yoksa şu ana kadar 1 kaleci 1 10 numara indirmiştik
Yav he. Gecen senelerde suudi arabistan gercegi vardi elimizi kolumuzu baglayan, bu sene de osimhen oldu bu bahane. YemiyoruzSüleyman Rodop: "Osimhen olayı tam çözülmeden Galatasaray'ın eli kolu bağlı eğer Osimhen'in gelmeyeceği belli olsaydı Petrovic çoktan Galatasaray forması giyiyor olurdu."
Iyi guzel birakmayi dusunmuyoz da. Bu pembe totiṣli morata ben kustum oynamiyorum diyebilir. O potansyel varSüleyman Rodop: "Morata için 6 m euro verseler bile Galatasaray yine vermiyor, bu rakam 10 m euro'ya kadar uzar gider. Hem Osimhen'in belirsizliği var hem sakatlıktan dönen Icardi var bu yüzden Galatasaray, Morata'yı bırakmayı düşünmüyor."
La bahsettiğin adam Sallai sanki. Aaa drama Queen gibi oldun. Yönetim işe yarayıp ikna etsin bi kere de. Millete Osi ye karşı cephe aldırıyorlar
Morata karakter olarak kadrodaki en profesyonel oyuncu kesinlikle öyle bir şey söz konusu olamazIyi guzel birakmayi dusunmuyoz da. Bu pembe totiṣli morata ben kustum oynamiyorum diyebilir. O potansyel var