Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen gelmek istiyorsa tatilini uzatacaksa bile gitsin imzayı atsın ondan sonra ne yapıyorsa yapsın en azından önümüzü görelim.

Osimhene sövmek serbest bızım topcumuz degil

alper altun

Osimhen denen herife rest çekelim Morata kalsın Milot on numaraya gelsin Petrović kaleye

Zanioloyu takas için kullanmamız lazım. Hakan olur dumfries olur oyuncuyu ikna ettikten sonra inter mal bir kulüp rolüne girdi artık genç italyan zarar etmezler her türlü işlerine yarar. Bunu güzel bir koz yapıp kitlememiz lazım.

Süleyman Rodop: "Osimhen olayı tam çözülmeden Galatasaray'ın eli kolu bağlı eğer Osimhen'in gelmeyeceği belli olsaydı Petrovic çoktan Galatasaray forması giyiyor olurdu."
Yav he. Gecen senelerde suudi arabistan gercegi vardi elimizi kolumuzu baglayan, bu sene de osimhen oldu bu bahane. Yemiyoruz

Lan osi allahin varsa hemen kararini verirsin. Görelim bakalim transferde bahane osimhenmiymis yoksa beceriksizliklerimi

Süleyman Rodop: "Morata için 6 m euro verseler bile Galatasaray yine vermiyor, bu rakam 10 m euro'ya kadar uzar gider. Hem Osimhen'in belirsizliği var hem sakatlıktan dönen Icardi var bu yüzden Galatasaray, Morata'yı bırakmayı düşünmüyor."
Iyi guzel birakmayi dusunmuyoz da. Bu pembe totiṣli morata ben kustum oynamiyorum diyebilir. O potansyel var

La bahsettiğin adam Sallai sanki. Aaa drama Queen gibi oldun. Yönetim işe yarayıp ikna etsin bi kere de. Millete Osi ye karşı cephe aldırıyorlar
1751557393437.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt