Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün 4 temmuz 2011 in yıl donumu evde zevkle şikecilerin ağladığı günün yıl donumu

Petrovic’i gelmeye ikna ettiysek zor da olsa olacak gibi hissediyorum.

7.5 + 15 gibi paralar çok ciddi paralar.

Zorunlu opsiyon diye diretiyorlar o kesin de oyuncu ben bir tek oraya giderim noktasına gelirse olur.

Aksi halde orta sıra bir PL takımı ya da Fransa pazarından da alıcı bulur Chelsea.
Buna katiliyorum ama obur yandan muslera transferini hatirliyorum.

Para+oyuncu ile toplam iki haneyi gecmistik deger olarak alirken. Cokta farkli degil aslinda mantik olarak.

Onemli olan iyi izlenmis ve emin olunmasi o harcamada

5 boeyden, 5 moratadan gelse havadan 10m euro.

Buna katiliyorum ama obur yandan muslera transferini hatirliyorum.

Para+oyuncu ile toplam iki haneyi gecmistik deger olarak alirken. Cokta farkli degil aslinda mantik olarak.

Onemli olan iyi izlenmis ve emin olunmasi o harcamada
İki haneyi geçsede aynı şeyin olması için maliyet bakımından satmayı düşündüğümüz Jelert ya da Frankowski veya Zaniolo’dan birine Chelsea’nın talip olup takas ile gitmesi gerekiyor.

O gün Cana’yı kariyerine rağmen zaten göndermek istiyorduk. Talip olacak takımlar da muhtemelen en fazla 3-4 milyon verecekti.

Transfermarkrt de değeri daha yüksek de olsa realite buydu.

Bugün Chelsea ile öyle bir pazarın oluşma şansı yok.

En az 25 total paket ve garanti isteyecekler oyuncu benim için ya Gala ya da kadro dışı vs demezse.

O yüzden önce oyuncuyu bu noktaya getirmeliyiz aidiyet olarak daha gelmeden.

osimhen juve ile anlaşabilir de napoli anlaşır mı asıl önemli kısım orası

Italyanin fotomaci fabristsyodan once duymuş he.

Haberde net bir şey yok aksine Muani ismi daha çok geçiyor. İki isimden birini almak istiyorlarmış.

Osimhen baştan beri Juve'ye okey zaten. Serbest kalma maddesi sona ersin bekle demiş Juve.

Sanırım yıllardır yazıyorum, 23 yaş kuralı da gelmişken eminim 3-4 yıl sonra burada deli gibi istenecek topçular şu an büyük takımların alt yapısından boşa düşüp, Avrupa'nın kalbur üstü takımlarında piyasa yapacak ve biz peşinden koşacağız al abi artık 1-2 tane Manu, Juve, Chelsea filan piyasada bir sürü topçu var böyle...

10 milyon maaş vermediğimiz ve isimsiz topçu alınca taşa mı tutulacağını düşünüyor bu adamlar anlamıyorum abi her yere süper star veya bilindik adam alma sevdası ne zaman bitecek? İkna edememe işi de hikaye gidip oranın en gözde topçusunu almak zorunda değilsin ama Jacobs seviyesi bir topçu çıkacak 2-3 tane adam yok mu şimdi baksan bulamaz mısın ben inanmıyorum sırf para dönmüyor diye buralarda bakılmıyor başka açıklaması yok.

Taraftarımız kendini kandırmaya çalışıyor bizim yönetim çoktan Richalison Vlahovic gibi oyuncularla görüşmeye başladı haberleri de dış basina dusuyor.Osimhen hepimizin istediği bir oyuncu ama oyuncu devam etmek istemiyor bu çok açık.Galatasarayi sevmediginden dolayı değil suan dünyanın aktif en iyi 5-10 forvetinden biri kimilerine göre en iyi 3 forvetinden biri.Kariyerini düşünmesi gayet doğal boş hayal kurmaya gerek yok.

osinin gelmesi > osinin başka takıma gitmesi > osinin süreci uzatması

başka takıma giderse kötünün iyisi olur önümüze bakarız

geçen sene yaptığı gibi yaparsa boku yedik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt