Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.013
- 5.585
- 1.983
Bugün 4 temmuz 2011 in yıl donumu evde zevkle şikecilerin ağladığı günün yıl donumu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buna katiliyorum ama obur yandan muslera transferini hatirliyorum.Petrovic’i gelmeye ikna ettiysek zor da olsa olacak gibi hissediyorum.
7.5 + 15 gibi paralar çok ciddi paralar.
Zorunlu opsiyon diye diretiyorlar o kesin de oyuncu ben bir tek oraya giderim noktasına gelirse olur.
Aksi halde orta sıra bir PL takımı ya da Fransa pazarından da alıcı bulur Chelsea.
İki haneyi geçsede aynı şeyin olması için maliyet bakımından satmayı düşündüğümüz Jelert ya da Frankowski veya Zaniolo’dan birine Chelsea’nın talip olup takas ile gitmesi gerekiyor.Buna katiliyorum ama obur yandan muslera transferini hatirliyorum.
Para+oyuncu ile toplam iki haneyi gecmistik deger olarak alirken. Cokta farkli degil aslinda mantik olarak.
Onemli olan iyi izlenmis ve emin olunmasi o harcamada
![]()
Borussia Dortmund, Jamie Bynoe-Gittens'ın Chelsea'ye transfer olduğunu açıkladı.
Chelsea, 20 yaşındaki İngiliz futbolcu Bynoe-Gittens ile 2032'ye kadar sözleşme imzaladı.
Transfer bedeli 56 milyon euro + 4 milyon euro bonuslar.
Sanırım yıllardır yazıyorum, 23 yaş kuralı da gelmişken eminim 3-4 yıl sonra burada deli gibi istenecek topçular şu an büyük takımların alt yapısından boşa düşüp, Avrupa'nın kalbur üstü takımlarında piyasa yapacak ve biz peşinden koşacağız al abi artık 1-2 tane Manu, Juve, Chelsea filan piyasada bir sürü topçu var böyle...
10 milyon maaş vermediğimiz ve isimsiz topçu alınca taşa mı tutulacağını düşünüyor bu adamlar anlamıyorum abi her yere süper star veya bilindik adam alma sevdası ne zaman bitecek? İkna edememe işi de hikaye gidip oranın en gözde topçusunu almak zorunda değilsin ama Jacobs seviyesi bir topçu çıkacak 2-3 tane adam yok mu şimdi baksan bulamaz mısın ben inanmıyorum sırf para dönmüyor diye buralarda bakılmıyor başka açıklaması yok.