Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Temmuz ayında kaleci transferini halleder miyiz?

• Hallederiz

Oy: 93 49,7%
  • Bu yönetimle imkanı yok

Oy: 94 50,3%

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey o kadar umrumda değil ki defans yapabilen herhangi biri olsun yeter. Kafasal anlamda sağlam biri lazım bizim takıma.

Uğur Karakullukçu saçmalamış iyice. İlk önce .Tzolakis şampiyonluğa oynayan ve baskıyla oynayan bir takımda o baskıyı da kaldırarak çok iyi iş çıkarıyor, Berk bunu yapamadı, Avrupa'da konferans olsa bile kupa aldı ve bunda en önemli paylardan biri Tzolakis'te.

Bunlar kimseyi alamazlar

Günay
Frankowski Sanchez Apo Eren
Lemina Torreira
Sane Sara Yunus
Icardi

Bi baris kalir mi gider mi soru isareti. Hayirli olsun

Uğur Karakullukçu saçmalamış iyice. İlk önce .Tzolakis şampiyonluğa oynayan ve baskıyla oynayan bir takımda o baskıyı da kaldırarak çok iyi iş çıkarıyor, Berk bunu yapamadı, Avrupa'da konferans olsa bile kupa aldı ve bunda en önemli paylardan biri Tzolakis'te.

Fifa reytinglerine bakmıştır düşük görünce sağlamıştır. Ne anlar futboldan.

[QUOTE="Mert Aydinli, post: 16394175,

Günay
Frankowski Sanchez Apo Eren
Lemina Torreira
Sane Sara Yunus
Icardi

Bi baris kalir mi gider mi soru isareti. Hayirli olsun
[/QUOTE]
Hakikaten beterin beteri varmış renktaş sen daha beteri de varmış Nebil tokuyucu diye biri müthiş negatif salıyor adam

Zeki Çelik’i alın sağ beke, ne vereceği belli yerli kontenjanından istikrarlı adam.

Boey falan can sıktı artık

Al Hilal Ruben Neves oynuyor zaten o bölgede Hakan'ı niye istiyorsunuz?

Sanırım yıllardır yazıyorum, 23 yaş kuralı da gelmişken eminim 3-4 yıl sonra burada deli gibi istenecek topçular şu an büyük takımların alt yapısından boşa düşüp, Avrupa'nın kalbur üstü takımlarında piyasa yapacak ve biz peşinden koşacağız al abi artık 1-2 tane Manu, Juve, Chelsea filan piyasada bir sürü topçu var böyle...

10 milyon maaş vermediğimiz ve isimsiz topçu alınca taşa mı tutulacağını düşünüyor bu adamlar anlamıyorum abi her yere süper star veya bilindik adam alma sevdası ne zaman bitecek? İkna edememe işi de hikaye gidip oranın en gözde topçusunu almak zorunda değilsin ama Jacobs seviyesi bir topçu çıkacak 2-3 tane adam yok mu şimdi baksan bulamaz mısın ben inanmıyorum sırf para dönmüyor diye buralarda bakılmıyor başka açıklaması yok.
Burada oyuncu yazinca sanki tanıyorsun denilir. Oyuncu alınır oyuncu değil denilir taraftar da değişmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt