Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Temmuz ayında kaleci transferini halleder miyiz?

• Hallederiz

Oy: 93 49,7%
  • Bu yönetimle imkanı yok

Oy: 94 50,3%

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ney icardi pazar mı katılıyormuş yok yav yanlışlık olmasın forum uzmanlarına göre 20 gün falan olmalıydı.

Sigara ile olan 17 yıllık birlikteliğimi 4 gün önce sonlandırdım.
Sağlığa zararının yanı sıra yıl sonuna kadar en ucuz sigaranın 100 tl olacağını düşünüyorum cidden maddi olarakta külfet artık
Bir insanın hayatında yapabileceği en iyi şeyi yapmışsın.
İlk 10 günü atlatırsan gerisi kolay.

yusufta halilde maksimum karagümrük topçusu olur ki orda bile yedek olurlar.
Bu adamlar artı köhn falan niye hala takımda.Neyini deneyeceksin bu adamların.Bu adamları göndermek bu kadar zor mu.Hafi zaniolo,nelson falan zor.
İşte şu yapılan işler bile başımızdakilerin ne kadar çapsız ve transfer sürecenin her zamanki gibi fiyasko bir şekilde geçeceğinin göstergesi.

Geçen sene ve devre arasında yapılan transferlerden sonra net kelle alınmalıydı.Ana kimin umrunda.

Sane ile.baslayip en azindan kaleyi simdiye kadar baglayamayan sportif as deki her koltuk bosaltilmalidir.

Bir insanın hayatında yapabileceği en iyi şeyi yapmışsın.
İlk 10 günü atlatırsan gerisi kolay.

Valla r’daş son 1 yıldır falan zaten hiç tat almıyordum son zamanlarda tüm sigara markalarını tek tek denedim o eski tadı bulamadım siyah pakete döndükten sonra zaten sigaralar keyif olmaktan çıkmıştı eziyet olmaya başlamıştı kendi adıma. Çocukluğumda ilk içtiğim sigara olan o eski kırmızı kapaklı winstonun tadı artık yok ve bir daha olmayacak. O yüzden hiç zorlanmadan bıraktım.

IMG_7682.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt