Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali koç mal mı servetini harcasin bu sizofrenlereKac kere yazdik fenerde maaslar ödenmiyor diye. Satılık medya maymunlari bunlar hiç olmamis gibi davraniyor konuşulmuyor. Bizim saflar da ali butun servetini buraya aktarıyor sanıyor.
Hayvan gibi para aktarıyor da yetmiyor artık belli ki bazı noktalarda. Gecikmeler olsa da hala harcıyor koç sponsorlukları üzerindenKac kere yazdik fenerde maaslar ödenmiyor diye. Satılık medya maymunlari bunlar hiç olmamis gibi davraniyor konuşulmuyor. Bizim saflar da ali butun servetini buraya aktarıyor sanıyor.
Benim gecen koyduğum forma ondan işte hagi olan.canakkale dardanel macinda giyilmiş.futbolkolikte özet var98-99 yılı forma seti kadar güzeli bir daha gelmeyecek mi allahım
Benim gecen koyduğum forma ondan işte hagi olan.canakkale dardanel macinda giyilmiş.futbolkolikte özet var
Sorunun cevabi evet ama herkesin parasi kıymetlidir. Şirketlerden sponsorluk ayarlayıp feneri kendine bağlamak disinda bir sey yapmıyor. Otokoctan verdiği forma sponsorluk parasi normal ederi olan ucret. Oyle ucuk bir para vermiyor. Onu dışarıdan da karşılayabilir ama amaç bakın ben yapıyorum demek ve kulübü kendine bağlamak.Ali koç mal mı servetini harcasin bu sizofrenlere