- 29 Ocak 2023
- 15.920
- 8.957
- 1.203
Como costu thiawi da alıyorlarmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya işte o senin için 'mantıklı'.ben mantıklı olanı yorumluyorum reis.
sence sırf güvelik görevlileriyle vatandaş arasındaki kavgayı küçük kızı gördü diye bir adamın bu kadar hevesi kaçar mı ?
belli ki icardi orda bi mevzu yaptı buna karşı. barış ve xxx bir kişi daha sakinleştirmeye çalışmış sanırım mertens oda. adam dinlememiş işte.
olay sanılandan daha büyük ama kimse doğru düzgün bişi anlatmıyor.
Yaramıyorsa içme demişulan icardi eğer bu sene gram top oynamazsan affetmeyeceğim olum seni.
gittin ispanya milli takımının forvetini de küstürdün . o gün kutlama da ne olduysa artık . nası bi gider yaptıysan adamın gram kalma hevesi kalmamış bizde belli ki.
En iyi günümüzde bile kaos eksik olmuyor içimizde
millet forvet bulamazken , bir kişinin rol çalması yüzünden belki de , biz elimizdekinden olduk resmen
Petrovic'i 17-18 bandinda cozmek gerekiyor. Yoksa daha pahaliya kacarsa Tzolakis icin Olympiacos baskaniyla masaya da oturabiliriz.
Icardi kimsenin gormedigi bir yerde Morata'nin yanina gidip suratina iki tane samar cakmis. Morata da bu ne deyip evine kacmis, kucuk kizi da bunu gormus ve travma olmus maalesef.ben mantıklı olanı yorumluyorum reis.
sence sırf güvelik görevlileriyle vatandaş arasındaki kavgayı küçük kızı gördü diye bir adamın bu kadar hevesi kaçar mı ?
belli ki icardi orda bi mevzu yaptı buna karşı. barış ve xxx bir kişi daha sakinleştirmeye çalışmış sanırım mertens oda. adam dinlememiş işte.
olay sanılandan daha büyük ama kimse doğru düzgün bişi anlatmıyor.
Osimhene 75 milyon eurolarin konuşulduğu ortamda zaten Uguru zaten maliyet olarak istediğimiz zaman alırız ancak o maliyetleri de etmez o maliyetlere çok daha farklı oyuncularda alınır.Ugurcan kötü kaleci demiyorum ama dünya çapında kalecilerle kiyaslanacak performansı kalitesi yokA spor da Uğurcan’ı konuşuyorlar. Her lafın başında Galatasaray da istiyor. Ulan Galatasaray isteseydi çoktan almıştı. Ne biçim haber yapıyorlar.
O zaman kaleci bulamazsın Berke için bile 7-8'le konuşulur.Kaleci için bu paralara çıkmak doğru mu? 5 milyondan fazla bonservis verilmemeli kaleciye.
5 milyona kaleci onerir misin?Kaleci için bu paralara çıkmak doğru mu? 5 milyondan fazla bonservis verilmemeli kaleciye.
Yok işin içine Galatasaray’ı katıp daha çok para koparma peşindeler yada yine çalım muhabbeti yapacaklar.Osimhene 75 milyon eurolarin konuşulduğu ortamda zaten Uguru zaten maliyet olarak istediğimiz zaman alırız ancak o maliyetleri de etmez o maliyetlere çok daha farklı oyuncularda alınır.Ugurcan kötü kaleci demiyorum ama dünya çapında kalecilerle kiyaslanacak performansı kalitesi yok
Umarım inaki pena gelir
Benimle tartışıyorsun ve ben Gökhan Dinç ile ilgili böyle bir şey demedim. Ne alaka şimdi?niye işinize gelince en yürekli gökhan abiniz oluyordu şimdi yalan mı haber yaptı yani : )
![]()
Gökhan Dinç: "Mauro Icardi, Morata ile tartıştı, gerginlik oldu, hiçbiri ikna edemedi, yönetim de tepkili"
Galatasaray'da Alvaro Morata'nın şampiyonluk kutlamalarını terk etmesi tepki çekti.www.habersarikirmizi.com