Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben mantıklı olanı yorumluyorum reis.

sence sırf güvelik görevlileriyle vatandaş arasındaki kavgayı küçük kızı gördü diye bir adamın bu kadar hevesi kaçar mı ?

belli ki icardi orda bi mevzu yaptı buna karşı. barış ve xxx bir kişi daha sakinleştirmeye çalışmış sanırım mertens oda. adam dinlememiş işte.

olay sanılandan daha büyük ama kimse doğru düzgün bişi anlatmıyor.
Ya işte o senin için 'mantıklı'.

Bir şeyi bilmeden tahmin yapıyorsun. Olayın belki de dediğin ile alakası yok? Belki anlık bir şey yaşandı vs vs...

Belki de Osi kalacak, kalmasa bile Lukaku profili bir oyuncu alınacak ve adam da bu matematikte alternatif oyuncu olacağını öngördü ve Dünya Kupası öncesi sürekli oynayacağı bir kulübe gitmek istedi?

Bak bu da bana mantıklı geliyor.

Hangisini kabul edeceğiz?

Lemina muhabbeti örneğini vermemin sebebi de o zaten.

Olmamış gibi bir şeyi olmuş gibi yazıp sayfalarca tartışıyonuz sonra burada.

Bir de kaossuz günümüz geçmiyor falan yazmışsın. O sizin evreniniz abi, kulüpte herkes gayet mutlu şu an için.

Milan verdiğimizi kiralama parasının tamamını yada büyük kısmını geri ödeyecek bize. Morata'yı bonservisi ile çift haneli bir paraya Como'ya satacaklar belli ki. Como keike Zaniolo'ya da teklif yapsa.

ulan icardi eğer bu sene gram top oynamazsan affetmeyeceğim olum seni.

gittin ispanya milli takımının forvetini de küstürdün . o gün kutlama da ne olduysa artık . nası bi gider yaptıysan adamın gram kalma hevesi kalmamış bizde belli ki.

En iyi günümüzde bile kaos eksik olmuyor içimizde

millet forvet bulamazken , bir kişinin rol çalması yüzünden belki de , biz elimizdekinden olduk resmen
Yaramıyorsa içme demiş

A spor da Uğurcan’ı konuşuyorlar. Her lafın başında Galatasaray da istiyor. Ulan Galatasaray isteseydi çoktan almıştı. Ne biçim haber yapıyorlar.

ben mantıklı olanı yorumluyorum reis.

sence sırf güvelik görevlileriyle vatandaş arasındaki kavgayı küçük kızı gördü diye bir adamın bu kadar hevesi kaçar mı ?

belli ki icardi orda bi mevzu yaptı buna karşı. barış ve xxx bir kişi daha sakinleştirmeye çalışmış sanırım mertens oda. adam dinlememiş işte.

olay sanılandan daha büyük ama kimse doğru düzgün bişi anlatmıyor.
Icardi kimsenin gormedigi bir yerde Morata'nin yanina gidip suratina iki tane samar cakmis. Morata da bu ne deyip evine kacmis, kucuk kizi da bunu gormus ve travma olmus maalesef.

Simdi rahatlayabilirsin Mehmet.

A spor da Uğurcan’ı konuşuyorlar. Her lafın başında Galatasaray da istiyor. Ulan Galatasaray isteseydi çoktan almıştı. Ne biçim haber yapıyorlar.
Osimhene 75 milyon eurolarin konuşulduğu ortamda zaten Uguru zaten maliyet olarak istediğimiz zaman alırız ancak o maliyetleri de etmez o maliyetlere çok daha farklı oyuncularda alınır.Ugurcan kötü kaleci demiyorum ama dünya çapında kalecilerle kiyaslanacak performansı kalitesi yok

Tekrar söyleyeyim, benim isimler ile ilgili bir derdim yok. (İcardi'yi severiz ve bir ince ayrı tutarız eyvallah ancak son tahlilde aslolan Gs'dır).

İcardi sezona 100 kg başlar ve sahada gezinirse burada eleştiririz.

Okan Buruk Avrupa'da aynı oyun ile oynamaya devam ederse burada eleştiririz.

Takımın orta saha gücünü zayıflatıp, hücum oynayacağım diye Rus ruleti oyununa geri dönersee burada eleştiririz.

Ama sağda solda saçma sapan yutubırların, twit duyumcularının kolpalarından kendi işinize gelenleri cımbızla çekip kendi kurduğunuz paralel evrende burada bullshitting yaparsanız da sonuna kadar karşı yazarım.

Son bölüm biraz agresif ve antipatik olmuş olabilir, kişisel algılamayın ve kusura bakmayın pls.

Kişisel görüş ya da ifade özgürlüğü değil bildiğin uydurup yazıyonuz bazen.

Vallah yetti artık.

Osimhene 75 milyon eurolarin konuşulduğu ortamda zaten Uguru zaten maliyet olarak istediğimiz zaman alırız ancak o maliyetleri de etmez o maliyetlere çok daha farklı oyuncularda alınır.Ugurcan kötü kaleci demiyorum ama dünya çapında kalecilerle kiyaslanacak performansı kalitesi yok
Yok işin içine Galatasaray’ı katıp daha çok para koparma peşindeler yada yine çalım muhabbeti yapacaklar.

niye işinize gelince en yürekli gökhan abiniz oluyordu şimdi yalan mı haber yaptı yani : )

Benimle tartışıyorsun ve ben Gökhan Dinç ile ilgili böyle bir şey demedim. Ne alaka şimdi?

Fb 25-26'ya kaç puan önde başlıyor onu hesaplayıp yazar mısın bu arada :d

Atanla tutan kaliteli olursa başarısız olmazsın. Kaleciye günümüz şartlarında 15’te verilir 20’de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt