- 4 Aralık 2009
- 14.150
- 10.575
- 2.498
Dışarısı alev püskürüyor ayol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kuvvetle muhtemel çünkü bu sene kaleciye bonservis vermek istemiyorlar, verecek mali durumda yok zaten. Mükemmel planlamalarını sadece Osimhen üzerinden kurdukları için.Kaleci konusunda muhtemelen 2007-2011 arası geçirdiğimiz karanlık döneme geri döneceğiz.
Her sezon yeni kaleci getiririz artık.
Fenerbahçe ile dalga geçme mevzusunu geçti, hiç bir suçu olmayan fotoğrafdaki insanın kendisiyle alay edip dalga geçiyorsunuz farkında değilmisiniz.![]()
Dışarısı alev püskürüyor ayol.
İsmi çıkanlardan biri daha elendi demek. Uğur ne derse tersi çıkar.Uğur Karakullukçu Yasin Bonou olabilir demiş. Maliyeti uygunsa birkaç sene bizi idare eder. İyi kaleci.
Onun da riski yukarı çıkma durumu.PTT de bir takim almamız lazim once
Dragon febe kupa finali de fenaydi. 5-1 kazandik ama macin hakki 5-5 falandianfiled deplasmanı mondrogon vs L.pool der geçerim. üzerine kaleci performansı tanımam ya @Keramettin TANRIVERDİ
Dragon febe kupa finali de fenaydi. 5-1 kazandik ama macin hakki 5-5 falandi
Maci pek hatirlamiyorum yav. Benim hafiza o yönden pek iyi degilyine de liverpool maci derim
fb kutlamalarında garip garip hareketler sergileyen ne olduğu belirsiz birisi sahneye çıktığı için dalga geçiliyor zaten bu olay > fb bi sıkıntı göremedim.Fenerbahçe ile dalga geçme mevzusunu geçti, hiç bir suçu olmayan fotoğrafdaki insanın kendisiyle alay edip dalga geçiyorsunuz farkında değilmisiniz.
Hayatımda gördüğüm en tuhaf ikinci kutlamayı yaptı adamlar (ilki şeytan kupasıydı). O kutlamanın tuhaflığını da bu arkadaşın görüntüsünden başka türlü tek resimle açıklayamıyorum.Fenerbahçe ile dalga geçme mevzusunu geçti, hiç bir suçu olmayan fotoğrafdaki insanın kendisiyle alay edip dalga geçiyorsunuz farkında değilmisiniz.