Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayatımda gördüğüm en tuhaf ikinci kutlamayı yaptı adamlar (ilki şeytan kupasıydı). O kutlamanın tuhaflığını da bu arkadaşın görüntüsünden başka türlü tek resimle açıklayamıyorum.

Arkadaş buralardaysa üzerine alınmasın, hedefim rakibimizin tuhaflıkları.
yani şu şekle şemale giren biri ömür boyu dalga konusu olmayı hakediyordur parkede garip hareketler sergileyende.

images

Onun da riski yukarı çıkma durumu.
Chelsea gibi yapmak lazım. Başkanlardan ucuz bir kulüp ayıklamak lazım ilk olarak.
En kötü sende oynayamayacak belirli seviye üstü 3 oyuncuyu oraya paslarsın takımın çehresi değişir.
Böyle küçük hamleli oyuncuları da direkt olarak oraya götüreceksin.

Bak göztepeye heriflerin 4. takımı toplam oyuncu havuzu olarak 100 tane oyuncuları var. İş biraz ciddiye binsin premier ligde yer alamayacak oyuncuları buraya paslar şampiyonluk kovalarlar ancak adamların amacı o değil şampiyonluk demek organizasyon demek, yetiştirmede geri kalmak demek.
Yoksa herifler burada şampiyonluğa ulaşacak kadroyu kurmaları çok zor değil.
Sen bunu 2. ligde yapamazsın 2. lig 2.ligdir altyapı oyuncularını anca oraya paslarsın o kadar.
Acur denen prasanın da yaptığı gibi slovak bulgar demeden 5-10 milyona alabileceğin kulüplerden 3-4 tane indireceksin.
İkinci ligde de yapılabilecek hamleler vardı altınordu gibi bir kulüp alınabilirdi çok rahat.
Bizim yönetim önce kendisi kulübü yönetsin de lig içinde ikilinci takıma bakarız.

Şu dakika yapılacak şeyler ufaktan stratejik ortaklıklar kurmak.
10 tane veledi 5 tane takıma getirip sonraki satıştan %30-70 pay ortaklığıyla ücretsiz vereceksin, satın alma bedeli de koyacaksın senede 3-5 milyon aksın böylr pasif gelir.
Türkiyeden değil hollanda belçika liglerinden takım almak gerekiyor

fb kutlamalarında garip garip hareketler sergileyen ne olduğu belirsiz birisi sahneye çıktığı için dalga geçiliyor zaten bu olay > fb bi sıkıntı göremedim.
Bunla dalga geçmeyeceksek neyle geçecez yav. Kimbilir fb hatırası diye soyunma odalarından ne fotolar atmıştır :asd:

6m verdigimizi sanmiyorum belki 2-3 anca ödemisiszdir simdiye kadar

Zaten bi haber cikmisti sabah, milan simdiye kadar ödenmeyen bedeli almaktan vazgecip gsyi ikna etmeye calisiyor diye. Yani fazla bi para koparamayiz bence milandan
Kiralama bedelini kurtardığımız sürece verdiğimiz 3 milyon maaş ile kurtarmak bizim amacımız sanırım. Ki milanın da işine gelir.
Satın alma opsiypnumuz var ki parasını yatırdığımız sürece geri alıyoruz da diyemezler. İşin kötüsütam 1 sene daha işler bizi elimizde. Bu sadece kiralama bedeli olan 6 milyon karşılığı. Haziranda almıyoruz dediğinde direkt elince kalacak olan 33 yaşında morata olacak.
O saatten sonra da fesih edip ispanyaya falan gönderir.
Şu dakika milan bu transferde köşeye sıkışmış durumda 18 milyon gibi bir bonsevis imkanı var önlerinde ve bizimle anlaşmak zorundalar.
Keza bizden aldıkları yada alacakları kiralama bedelini geçersek zaten adamları n bizden istediği toplam gelirin de 4 milyon üzerinde kar edecekler. Giren çıkan olmuyor bu transferde onlar adına.
Seneye almayacağız dediğimizde giren yaklaşık 12 milyon euro oluyor adamlara.

Ha burada morata denilen herifin de burnu sürtmeli gitmek istiyorsa en az verdiğimiz maaşının yarısını da kendisi ateşlemeli.

Beyler TR'den yetişmiş yetenekleri toplamamız gerekiyor. En az 3-4 tane böyle transfer denemeliyiz. BAY ve Yunus'tan sonra bu kontenjanı dolduracak oyuncumuz yok maalesef.

Bu sene ön eleme yok. Sezonu geç açıyoruz. İlk 11'den sadece Muslera ve Osimhen ayrıldı. Kanat bölgesine Sane eklendi.

Temmuz ortası kampına kadar yönetim kaleci ve forvet işini hallederse bence çok rahat başlamış olacağız.

Sırpların as kalecisi öyle çok iyi kaleci değildi. Petrovic yedek mi yedeğin yedeği mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt