Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benfica kaleciyi geçen sene 10m euro almış, biz 15e iyi kaleci bulamıyoruz

Adamlar hem çok kaliteli oyuncular üretiyor hem ucuza çok kaliteli oyuncuları buluyor saygı duymak gerek. Kopyalamak takip etmek gerek

Bak yine aklıma geldi ya.

Enayi gibi gittiler Cenk Ergün sinirli diye 12 milyon euroya sattılar Kerem’i. Hatiple Cenk.

Üstüne Kerem gitsin diye Okanla anlaşırken Arias’ı 10a hemen alıcaz dediler, onu da alamadılar.

Bu adamların verdkleri zararlar bitmiyorki.

Enayi gibi gittiler Cenk Ergün sinirli diye 12 milyon euroya sattılar Kerem’i. Hatiple Cenk.

Üstüne Kerem gitsin diye Okanla anlaşırken Arias’ı 10a hemen alıcaz dediler, onu da alamadılar.

Katilmiyorum Admirim Okan bu konuda 2 hafta önce bunu aciklamisti

Okan Buruk: "Kerem Aktürkoğlu o kadar çok gitmek istedi ki mecburen gidişine izin vermek zorunda kaldık."

Ki bence Kerem cok daha önce de gitmek istedi ama Mertens ikna etti.

Katilmiyorum Admirim Okan bu konuda 2 hafta önce bunu aciklamisti

Okan Buruk: "Kerem Aktürkoğlu o kadar çok gitmek istedi ki mecburen gidişine izin vermek zorunda kaldık."

Ki bence Kerem cok daha önce de gitmek istedi ama Mertens ikna etti.
O kadar gitmek istedi, bunun sebebi Cenk Ergün zaten

Gidebilir ama yok pahasına da yollamazsın, gerekirse 1 yıl kirala takılsın gelsin.

Üstüne gönderelim deyip yerine almayı vadettiğin adamı alamadın koyim öyle stratejiye.

Kerem'in parası da Sallai denilen boş adama gitti

Terim- Gomis - Modeste
Okan- Kerem - Arias

Ahh ahh

bu sene ariası alır mıyız ne diyorsun adam topçuoğlu topçu geçen izledim

O kadar gitmek istedi, bunun sebebi Cenk Ergün zaten

Gidebilir ama yok pahasına da yollamazsın, gerekirse 1 yıl kirala takılsın gelsin.

Üstüne gönderelim deyip yerine almayı vadettiğin adamı alamadın koyim öyle stratejiye.

Kerem'in parası da Sallai denilen boş adama gitti
Kesinlikle ayrilmak istemesinin sebeplerinden biri Cenk Ergün' oldugunu ben de düsünüyorum da biraz da taraftar etkisi biraz da kendi istegi bence. Bu faktörler birlesince cok sacma yönetildi o sürec. Sallai transferi de tamamen salaklik bana göre.

Keremin gitmesi iyi oldu bence bağ kopmuştu daha büyük sorunlar çıkardı özellikle de kötü gittiğimiz dönemlerde. Benficanın da max kazanacağı 20m falan yaşı geçiyor artık

Oismhen işinin netleştiği nobet olsun..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Şu olayı aşamıyorum hala

Ekli dosyalar

• 20250625_104141.webp
    20250625_104141.webp
    161,8 KB · Görüntüleme: 27
Lyon da alınacak 1 tane futbolcu var oda Thiago Almada. 10 numara bakıyorsak eğer çökmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt