Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sane transferi yönetimi çok rahatlattı bir sürelik kafa dinleme bileti oldu adamlara yoksa şu zaman dilimlerinde homurdanmalara başlamıştık bile : D

Kesinlikle ayrilmak istemesinin sebeplerinden biri Cenk Ergün' oldugunu ben de düsünüyorum da biraz da taraftar etkisi biraz da kendi istegi bence. Bu faktörler birlesince cok sacma yönetildi o sürec. Sallai transferi de tamamen salaklik bana göre.
Taraftar aynısını Sane içinde yaparsa .Neler olur?Taraftarda bazen inanılmaz demoralize ediyor oyuncuyu.kerem çok bunaldı yaaa.NAsıl baskı yapmıştır gitmek adına kim bilir.Yoksa 25-30 dan aşağı gidecek bir oyuncu değildi.Hadi al bakalım alabiliyormusun.

Taraftar aynısını Sane içinde yaparsa .Neler olur?Taraftarda bazen inanılmaz demoralize ediyor oyuncuyu.kerem çok bunaldı yaaa.NAsıl baskı yapmıştır gitmek adına kim bilir.Yoksa 25-30 dan aşağı gidecek bir oyuncu değildi.Hadi al bakalım alabiliyormusun.
Sane bu yasta her haliyle ligin icinden gecer ya o konuda kafamda hic soru isareti yok Almanya'da da fazlsiyla tepki gösterildi kendisine. Benim endise ettigim konu rakip oyuncular tarafindan provoke edilme olasiligi bu konuda hizli ve düsünmeden reaksyon gösterebilir kart görmeye cok yakin bir topcu.

Kerem konusunda öyle 25-30 edecek bir performansi hic bir zaman göstermedi o rakamlari görmesi icin istikrar sorununu cözmeli bana göre. Benfica da bunu 6 ay icinde anladi mesela. Gelecek sezon forma almakta daha da cok zorlanacagini düsünüyorum yani bana göre Kerem'in maks peformansi bu zaten daha yüksek seviyeleri görmesi mümkün degil. Ha bir kac papel ekstra kopartabilir miydik diye sorarsan evet derim

Sane bu yasta her haliyle ligin icinden gecer ya o konuda kafamda hic soru isareti yok Almanya'da da fazlsiyla tepki gösterildi kendisine. Benim endise ettigim konu rakip oyuncular tarafindan provoke edilme olasiligi bu konuda hizli ve düsünmeden reaksyon gösterebilir kart görmeye cok yakin bir topcu.

Kerem konusunda öyle 25-30 edecek bir performansi hic bir zaman göstermedi o rakamlari görmesi icin istikrar sorununu cözmeli bana göre. Benfica da bunu 6 ay icinde anladi mesela. Gelecek sezon forma almakta daha da cok zorlanacagini düsünüyorum yani bana göre Kerem'in maks peformansi bu zaten daha yüksek seviyeleri görmesi mümkün degil. Ha bir kac papel ekstra kopartabilir miydik diye sorarsan evet derim
Sane konusunda,umarım bizde o mutluluğu yakalar.Biliyorsun bizim ortamız yok.Ya çok seviyoruz yada yerin dibine batırıyoruz.Umarım ziyech tarifesi görmez günler aylar geçmez aksi takdirde,takımdan ayrıldığındanmıdır nedir dün sol tarafa geçince yalnızları oynadı.Tek kişilik orkestra kıvamında takıldı.Umarım alır bağrımıza basarız inşallah.

Kendin calip kendin oynadin gene kell

Kartallar yüksekten uçarda dün hiç iyi görmedim kendisini .Açıkçası bu haliyle ben onu hiç istemiyorum.Eski boey gitmiş yerine başka bir topçu gelmiş gibi.Umarım kendi adına toparlar yoksa yok olur gider.Benden söylemesi.

Kartallar yüksekten uçarda dün hiç iyi görmedim kendisini .Açıkçası bu haliyle ben onu hiç istemiyorum.Eski boey gitmiş yerine başka bir topçu gelmiş gibi.Umarım kendi adına toparlar yoksa yok olur gider.Benden söylemesi.
Bende istemiyorum da kendi ilk basta boey cok yakin, boeyde sicak saatler yazdi. Simdi de talepleri cok yuksek diye zora girmis transfer diyor

Bu ne?
Screenshot_20250625_100727_Samsung Internet.webp

Yalan oldugu digne transferinden belli. 2 tane taṣ gibi solbekimiz var 3cuyu mu alacagiz bide

Bende istemiyorum da kendi ilk basta boey cok yakin, boeyde sicak saatler yazdi. Simdi de talepleri cok yuksek diye zora girmis transfer diyor
Onların düşünceleri apayrıda ben hiç beğenmedim onu söylüyorum paradan puldan ayrı olarak.Ayrıca sakatlandı yine.Umarım kötü bir sakatlık değildir.

Sara mevzusunda teklifi olan varsa cash 30u versin, takas falan boş iş.

20-25e falan yollamanın alemi yok, bu sezon yeterli bulmasam da göndersek o paraya ne alırlar muamma.
Hatipoğlu hangi başarıyı göstermiş hala transfer ekibinde yer alıyor ben bunun açıklamasını bulamadım. Kavukçu Gardi ile çalışıyor hadi anlaşılır, ee Hatipoğlu vasfı ne ki?
Cant Speak Nathan Fillion GIF

Galatasaray; Lucas Digne ve Emiliano Martinez için Aston Villa'ya 27 milyon euro teklif etmeyi düşünüyor. (Foot Mercato)

Foot Mercato ne saçmalamış. Bizim sol bek problemimiz yok ki ne Dignesi?

Zaten kaleci problemimiz var. Bu ara yaşlanmaman lazım Günay. Doğum gününün zamanı mı?
Kaleci bulacakları yok .Çıkıp Günay aslanımızdır kaplanımızdır , 1.kalecimizdir deseler .Uğurcanların 20 ettiği yerde Günay la yola devam etmek en mantıklısı bence .Al birde benim bahsettiğim kaleciyi uygun yolllu.Marek Vidovsek.Mis gibi .20 milyonluk kalecilere gidiyorlar hepside bir naz bir niyaz.Sonuç ne olacak çok merak ediyorum.ne sağbek var ne kaleci ortalarda.

Ben Icardi'nin geri dönüsünü cok ama cok merak ediyorum abi

Ben Icardi'nin geri dönüsünü cok ama cok merak ediyorum abi
Icardi dönecek dönmesinede , kafasını boşaltmadan gelirse eğer bizim için en büyük sorun o.Kızlarının olayı tyam çözülmeden Icardı full performans zor.
inşallah bizi yanıltır.1Hafta önceden gelir idmanlara başlar Torreira ile beraber ,karılır katılır.Çok ihtiyaç var ona her türlü.

Kaleci bulacakları yok .Çıkıp Günay aslanımızdır kaplanımızdır , 1.kalecimizdir deseler .Uğurcanların 20 ettiği yerde Günay la yola devam etmek en mantıklısı bence .Al birde benim bahsettiğim kaleciyi uygun yolllu.Marek Vidovsek.Mis gibi .20 milyonluk kalecilere gidiyorlar hepside bir naz bir niyaz.Sonuç ne olacak çok merak ediyorum.ne sağbek var ne kaleci ortalarda.
Helal olsun reis. Nerden buldun bu kaleciyi. Az izleyeyim dedim, adamın bir tane videosu bile yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt