- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Allah Icardiyi korusun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben metzde costugu zaman yine tek fv oynuyor diye hatırlıyorum.Ozellik olarak çevresinde de oynar ama tek st de oynar yirticiligi olduğu için , david de tek st oynuyordu ama onda o yirticilik yoktu o olmazdı ama mika olur gibi benceO serbest kalma bedeli birsey ifade etmiyor bize, biz cunku trink diye masaya 22 koyamiyoruz.
Ayrica Osimhen olmuyorsa bize daha net bir forvet lazim. Mikautadze daha cok forvet etrafinda oynayan biri.
Vefat etmis oğlunun eski kız arkadaşına sulanacak kadar aşağılık birilerini bence tartışmaya gerek yok rdasBallack denen hoşaf ne demiş öyle. Sane’nin Galatasaray’a gitmesi kariyeri açısından iyi olmamış filan demiş. Senin ben ejdadını.
Sıkıntı yedeklerde değil ilk 11'de olacakKalanlar itibariyle güncel kadro
............................Günay......................
Sallai....Sanchez.....Apo.......Eren
............Torreira.........Lemina...........
Yunus...............Sara..............Sane
.............................Barış........................
..............................Jankat.........................
Jelert....Metehan...Cuesta...Jakobs
.......................Kaan........Berkan......................
Franky............Yusuf D...............Ahmet K.
................................İcardi....................................
Yedekler yine can çekişiyor.
Yıllardır şu rotasyonu bi oturtamadık gitti arkadaş
Zaniolo, Demirb, Morata gidicilerBu arada hiç giden eden yok mu yav en azından şimdiye 1 2 kişinin ayrılması lazımdı
Metz'de oyleydi ama buyuk kulublerde tek forvet oynayabilecek kalitesi yok. Bizde mesela Mertens rolunde olabilir veya sol kanat olarak. Ama tek basina bizde gol problemini gideremez.Ben metzde costugu zaman yine tek fv oynuyor diye hatırlıyorum.Ozellik olarak çevresinde de oynar ama tek st de oynar yirticiligi olduğu için , david de tek st oynuyordu ama onda o yirticilik yoktu o olmazdı ama mika olur gibi bence
Global futbol dunyasinda hic bir ulkeyi boykotlayamayiz. Zaten sacma o dedigin kusura da bakma. Ispanya derken futbolun en guzel oynandigi yer, en iyi genclerin yetistigi ulke bir de (Fransa ile birlikte).İspanyol topcu defterini sonsuza kadar kapatalım derim
Dilan Polat hayırlı olsun
Bu ne yeni siyasi parti gibi
Hayırlı olsun