Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada hiç giden eden yok mu yav en azından şimdiye 1 2 kişinin ayrılması lazımdı

O serbest kalma bedeli birsey ifade etmiyor bize, biz cunku trink diye masaya 22 koyamiyoruz.

Ayrica Osimhen olmuyorsa bize daha net bir forvet lazim. Mikautadze daha cok forvet etrafinda oynayan biri.
Ben metzde costugu zaman yine tek fv oynuyor diye hatırlıyorum.Ozellik olarak çevresinde de oynar ama tek st de oynar yirticiligi olduğu için , david de tek st oynuyordu ama onda o yirticilik yoktu o olmazdı ama mika olur gibi bence

Ballack denen hoşaf ne demiş öyle. Sane’nin Galatasaray’a gitmesi kariyeri açısından iyi olmamış filan demiş. Senin ben ejdadını.
Vefat etmis oğlunun eski kız arkadaşına sulanacak kadar aşağılık birilerini bence tartışmaya gerek yok rdas

Kalanlar itibariyle güncel kadro

............................Günay......................
Sallai....Sanchez.....Apo.......Eren
............Torreira.........Lemina...........
Yunus...............Sara..............Sane
.............................Barış........................

..............................Jankat.........................
Jelert....Metehan...Cuesta...Jakobs
.......................Kaan........Berkan......................
Franky............Yusuf D...............Ahmet K.
................................İcardi....................................

Yedekler yine can çekişiyor.

Yıllardır şu rotasyonu bi oturtamadık gitti arkadaş
Sıkıntı yedeklerde değil ilk 11'de olacak

4-5 tane sağlam adam almamız lazım
Ivır zıvır transferler yapmadan eldeki
yetersizleri şutlamak şart

Mesela Halil Dervişoğlu'nu Trabzon istiyormuş biz de 4-5m isteyelim bunlara böyle yapacaksın,Rize utanmadan Yusuf Demir'i istiyormuş falan bu tarz takımlara oyuncu yedirmemek lazım

Ben metzde costugu zaman yine tek fv oynuyor diye hatırlıyorum.Ozellik olarak çevresinde de oynar ama tek st de oynar yirticiligi olduğu için , david de tek st oynuyordu ama onda o yirticilik yoktu o olmazdı ama mika olur gibi bence
Metz'de oyleydi ama buyuk kulublerde tek forvet oynayabilecek kalitesi yok. Bizde mesela Mertens rolunde olabilir veya sol kanat olarak. Ama tek basina bizde gol problemini gideremez.

Galatasaray, Uğurcan Çakır için 10 M € bonservis bedeline çıktı.

(Burhan Can Terzi)

Fb 15-20+x diyor

Biz 10-15+ yusuf+ halil mi önerecegiz

İspanyol topcu defterini sonsuza kadar kapatalım derim
Global futbol dunyasinda hic bir ulkeyi boykotlayamayiz. Zaten sacma o dedigin kusura da bakma. Ispanya derken futbolun en guzel oynandigi yer, en iyi genclerin yetistigi ulke bir de (Fransa ile birlikte).

DP [Đorđe Petrović] icin sartlari zorlamak lazim. Zaten Chelsea'de fazlalik gibi duruyor suan. Kaleci transferi Temmuz'un ortasina kadar sarkabilir, bu bize problem yaratmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt