Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim 25- 3 yabancı santaforlu

İlk 11 Yabancı

Kaleci
Sağ bek
Sanchez
Sol stoper
Jacobs
Lemina
Torreira
Sara
Sane
Osimhen
İcardi

Yedek 3 yabancı
Sallai
Genç Orta saha/kanat
Genç santrafor

Avrupa (3)
Günay
Kaan
İlkay/Kaan

4 Türk
Abdülkerim
Eren
Barış
Yunus (Altyapı ama Türke yazdım)

4 Altyapı (kim yazılırsa yazılsın çok önemli değil)
Atakan
Metehan
Efe
Sıraçhan
Hocam 14 yabancının 12si kadroya yazılabiliyo 2 si tribüne çıkacak

Hangi iyi adamı getiricen de bi de adama tribünde otur diyicen

Ayrıca yunus tr kısmına girmiyo altyapı grubuna giriyo oraya 3 adam yazarsan da 17 avrupa pasaportludan 1 kişi eksiltmen gerekiyor,1 yerli daha yazarsan 4e tamamlarsan orayı bu sefer kadronun matematiği değişiyor as/yedek kombinasyonu

Çift forvetli bir sistem de kalmadı dünyada ,çifti geçtim bazı takımlar artık tek forveti de kullanmıyo bu işin oluru tek forvet ve 3 mobil orta saha,senin planlama doğru bir planlama değil bence

Morata yerine alınırsa, yani Osi-İcardi ve Mika olursa ikisini yedek bırakamayacağı için çift forvet oynayacağımız kesinleşir ki hiç istemediğim bir durum olur
Osi kalirsa zaten iki forvete dönecegiz ligin belirli bi yerinden sonra. Icardi ilk bi kac ay yedekten girer tam hazir olana kadar

Hocam 14 yabancının 12si kadroya yazılabiliyo 2 si tribüne çıkacak

Hangi iyi adamı getiricen de bi de adama tribünde otur diyicen

Ayrıca yunus tr kısmına girmiyo altyapı grubuna giriyo oraya 3 adam yazarsan da 17 avrupa pasaportludan 1 kişi eksiltmen gerekiyor,1 yerli daha yazarsan 4e tamamlarsan orayı bu sefer kadronun matematiği değişiyor as/yedek kombinasyonu

Çift forvetli bir sistem de kalmadı dünyada ,çifti geçtim bazı takımlar artık tek forveti de kullanmıyo bu işin oluru tek forvet ve 3 mobil orta saha,senin planlama doğru bir planlama değil bence
Selam,
ilk 11 dışında yazdığım 2 oyuncu zaten genç, onlar tribünde oturabilir.
Yunus tr ye girmiyorsa bi tane yerli oyuncu alınır. ayrıca altyapıdan bir oyuncunun yerli sayılmayacağına ilişkin bir kural olduğunu sanmıyorum.
Ayrıca ilk 11 i çift forvet oluşturmadım. Sadece ilk 11 de oynayabilecek yabancıları yazdım. Zaten dikkat edersen o onbirde sağ kanat yok. İcardi yedek olacak, Barış girecek.
Kadronun bir eksiği olduğunu düşünmüyorum.

Enciso iyi mi söyleyin abi nerde bu futbol ulemasıyım diyenler

Futbol konusunda bilgili miyim sence
Tabii ki de, konu üretmede de sorun yaşamazsın. Sen bir şeyi kafaya koyarsan yaparsın, o enerjiyi alıyorum. Enerjini başka yerlere değil, hayallerine kanalize et. En büyük motivasyon kendimiziz, başardıklarımız. Sadece dene hiçbir şey kaybetmezsin ama çok şey kazanabilirsin. Buradan da destek oluruz.

As
ilk 11 dışında yazdığım 2 oyuncu zaten genç, onlar tribünde oturabilir.
Oturmaz işte hocam,yıkık yusufla jelert bile oturmayıp gitmek istiyolar,sen oynatmayacağın hangi oyuncuya yatırım yaparsın,yatırım yapmıyım zaten oynamayacak dediğin adamın da seviyesi bellidir

Yunus tr ye girmiyorsa bi tane yerli oyuncu alınır. ayrıca altyapıdan bir oyuncunun yerli sayılmayacağına ilişkin bir kural olduğunu sanmıyorum.

Yunus yerli tabiki ama altyapı yerlisi,bir de trde gs dışında yetişmiş yerli zorunluluğu var 4 kişi,yunus o yüzden o klasmanda sayılamıyor
Ayrıca ilk 11 i çift forvet oluşturmadım. Sadece ilk 11 de oynayabilecek yabancıları yazdım. Zaten dikkat edersen o onbirde sağ kanat yok. İcardi yedek olacak, Barış girecek.
Şimdi anladım diğer mesaja göre 4312ye göre yazdın sandım kadroyu

Kadronun bir eksiği olduğunu düşünmüyorum.

Saygı duyarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt