Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toprağa dönmüş derken tabiki abartı kullanıyorum ama bayağı kötü durumdaydı. Son gördüğümde lig daha bitmemiş, son haftalardı. Kemerburgaz antrenman görüntülerinde, röportajlarda görünüyordu çok rahat, o zamana ait bir görüntü bulursam atarım.
Çimlerin bakımı için bazı dönemler ekstra kumlama yapıyorlar o zamana denk gelen bir görüntü görmüşsündür sen.

Toprağa dönmüş derken tabiki abartı kullanıyorum ama bayağı kötü durumdaydı. Son gördüğümde lig daha bitmemiş, son haftalardı. Kemerburgaz antrenman görüntülerinde, röportajlarda görünüyordu çok rahat, o zamana ait bir görüntü bulursam atarım.
O dönemde binaya uzak olan sahada bakım çalışması yapılıyordu kötü görünen zamanda çimler kısa kesilmiş ekstra kumlama ve tohumlama yapılıyordu sonra lig bitince binaya yakın olan sahada da bakım çalışmaları başlamıştı. Bu sene kamp dönemi de Kemerburgaz'da olacağı için bakım çalışmaları da erken başladı haliyle.

Zanioladan beklenti meselesi değil bir tomar para bağladığımız adam sonuçta kiralıklar falan para getirdi demeyin en az 5 milyon bonservis kazanıp göndermemiz lazım gideceksede

1750940059006.webp

bir comment aklimda yer etmisti gidip buldum

Daha transfer dönemi başlamadı bile, ona rağmen halen aynı şeyleri düşünüyorum. Sadece Leroy'un gelmesiyle ( aha bak sıçtın ) mı demeye getiriyosun. benim orda ne demek istediğimi anlayan zaten anlamıştır. Şuan olan biten ne var mesela? Osimhen'imi bitirdin? Bernardo ? veya 20 'li yaşlarda potansiyeli yüksek genç bir oyuncuyu transfer ettide benim mi haberim yok ? Sadece Sane'nin gelmesi istisnası dışında. Dediğim gibi transfer sezonu başlamadı bile düşüncelerimde halen aynı Sadece Sane'nin gelmesi benim için birşey ifade etmiyor. Umarım yaparlarda keyifle izleriz. Benim söylediklerimin doğru çıkıp çıkmamasının hiç bir önemi yok, ama filmin sonunu daha önce çok izledim ben.

ulan icardi eğer bu sene gram top oynamazsan affetmeyeceğim olum seni.

gittin ispanya milli takımının forvetini de küstürdün . o gün kutlama da ne olduysa artık . nası bi gider yaptıysan adamın gram kalma hevesi kalmamış bizde belli ki.

En iyi günümüzde bile kaos eksik olmuyor içimizde

millet forvet bulamazken , bir kişinin rol çalması yüzünden belki de , biz elimizdekinden olduk resmen

Jelert, Cuesta, Zaniolo, Nelsson...

Gidenler ile ilgili bir şekilde dış basın kaynaklı haberler çıktı. Güzel.

Umarım Gs'ın minimum düzeyde zarar ettiği, iyiye yakın şartlar görürüz bu ayrılıklarda.

Şunlardan şöyle bir 20-25 arası kıvırabilirsek, en azından cuesta+jelert'e verilen parayı amorti etmiş oluruz.

Yanlız Frankowski ile ilgili hiç haber çıkmıyor. O üzücü.

her sene biriyle oyalanıyor.. osimhen işi de çok uzadı uzayacak gibi.. ikardinin dönüşü muallak. barış kerem gibi kaçarak gitmesin son dakika. morata kaçar gibi gidiyor..

ulan icardi eğer bu sene gram top oynamazsan affetmeyeceğim olum seni.

gittin ispanya milli takımının forvetini de küstürdün . o gün kutlama da ne olduysa artık . nası bi gider yaptıysan adamın gram kalma hevesi kalmamış bizde belli ki.

En iyi günümüzde bile kaos eksik olmuyor içimizde

millet forvet bulamazken , bir kişinin rol çalması yüzünden belki de , biz elimizdekinden olduk resmen
Geçen günkü Lemina muhabbeti gibi.

Yine kendiniz çalıp kendiniz oynuyonuz.

He İcardi küstürdü Morata'yı he.

Niye 5. yıldızın üste konmasına bu kadar kafayı takıyor taraftarın ciddi bir kısmı? 5. yıldızın ilk kez takıldığı sezon olduğunu görsel ve fiziksel olarak tarihe geçiren ince bir detay işte. Formayı beğeniyorsanız, maddi gücünüz varsa alın, ilk 5 yıldızlı forma koleksiyonunuzda bulunsun. Yıllar sonra baktığınızda çat diye "ilk 5 yıldızlı forma" diye bunu görmek hoşunuza bile gider. Çünkü bundan sonra en az 4 sezonluk daha (yani muhtemelen 12 tane) düz dizilmiş 5 yıldızlı forma olacak zaten, bu seneki (özellikle klasik parçalı) farklı olsun, özel olsun ne güzel işte...

Üstelik tek sayılı yıldız olunca üstteki yıldız bence fena durmuyor, Çift sayılı yıldız varken ortadakinin tam üstüne kat çıkmış gibi daha kötü duruyordu, 4. yıldızda gördük. 6. yıldızda az daha kötü duracak mesela ama değer yani ilk takıldığı sezonu bu şekilde işaretlemek için.

cuestaya dahi 5m çekmeliyiz kuruşuna kadar almadan vermemeliyiz fabrizio bir kere de bizim için yazsın gs onay vermiyor diye.Bir kere de biz kan kusturalım millete bedavaya oyuncu vermeye çalışmadan.Cuestasından frankinden berkanına metehanına böyle olmalı bu durum.Para yoksa yok gelsinler kampa

Geçen günkü Lemina muhabbeti gibi.

Yine kendiniz çalıp kendiniz oynuyonuz.

He İcardi küstürdü Morata'yı he.
ben mantıklı olanı yorumluyorum reis.

sence sırf güvelik görevlileriyle vatandaş arasındaki kavgayı küçük kızı gördü diye bir adamın bu kadar hevesi kaçar mı ?

belli ki icardi orda bi mevzu yaptı buna karşı. barış ve xxx bir kişi daha sakinleştirmeye çalışmış sanırım mertens oda. adam dinlememiş işte.

olay sanılandan daha büyük ama kimse doğru düzgün bişi anlatmıyor.

O dönemde binaya uzak olan sahada bakım çalışması yapılıyordu kötü görünen zamanda çimler kısa kesilmiş ekstra kumlama ve tohumlama yapılıyordu sonra lig bitince binaya yakın olan sahada da bakım çalışmaları başlamıştı. Bu sene kamp dönemi de Kemerburgaz'da olacağı için bakım çalışmaları da erken başladı haliyle.
Eğer görüntü sebebi sen ve diğerlerinin anlattığı gibiyse okey ayrıntılara hakim değilim. Ama gene yapılan yanlış şeyler yüzünden olmuş anlaşılan ,sorunda bu zaten bunu söylemeye çalışıyorum. Aslında toprağa dönsün dönmesin ben onda değilim işi düzgün yapamıyorlar beni sinirlendiren bu ve bu insanlar, ormana özel bir yer kuracaklarmış ))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt