Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cuestaya dahi 5m çekmeliyiz kuruşuna kadar almadan vermemeliyiz fabrizio bir kere de bizim için yazsın gs onay vermiyor diye.Bir kere de biz kan kusturalım millete bedavaya oyuncu vermeye çalışmadan.Cuestasından frankinden berkanına metehanına böyle olmalı bu durum.Para yoksa yok gelsinler kampa

Kazık yemeden ne oyuncu alabiliyoruz nede gönderebiliyoruz.

Benimle tartışıyorsun ve ben Gökhan Dinç ile ilgili böyle bir şey demedim. Ne alaka şimdi?

Fb 25-26'ya kaç puan önde başlıyor onu hesaplayıp yazar mısın bu arada :d
uydurma diyorsunuz apaçık işte olay , ona istinaden attım

hemen söyleyeyim

kasımpaşa +6
rize +6
karagümrük +6
başakşehir +6
uğurcanı da verirse ts +6

niye işinize gelince en yürekli gökhan abiniz oluyordu şimdi yalan mı haber yaptı yani : )

"ÇADIRDA İZDİHAM OLUYOR, ÇOCUKLARI KORKUYOR"

"Morata, Lise'de var, otobüste var, teknede de var. Yenikapı'da sahnenin arkasında futbolcular ve aileler için oluşturulan bir çadır var. Normal şartlar altında o çadıra sadece futbolcular ve aileleri girecekti, bir de güvenlik oluşturulması için güvenlik görevlileri girecekti. Ancak güvenlik görevlileri, polisler, sanatçılar ve eşleri dostları, fotoğraf çekilmek isteyenler derken orada bir izdiham oluyor ve bu izdihamdan Morata'nın çocukları korkuyor."
"ICARDI DEVREYE GİRİYOR

"Çocukları yatıştırmak için Icardi de devreye giriyor. Oradaki herkes bir şekilde Morata'nın çocuklarını ikna edebilmek için çaba sarf ediyorlar. O sırada Morata ve birkaç oyuncu arasında gerginlik oluyor. Çocuklarını da sakinleştiremeyince alıp evine gidiyor."
Haberin içeriğini de okursan iyi olur. Aynı denilenler aktarılmış. Morata durumu uzattığı için gerginlik oluyor.

5 milyona kaleci onerir misin?

Bilgi: millattan once Muslera icin 10 milyon euro verdik.

Önermem için araştırmam lazım güncel durumu bilmiyorum. 17-18'e şampiyonluk getirecek hücum oyuncusu alınır bizim ligde. Kalecinin yaşı genç olmak zorunda değil. 3-4 sene idare etsin yeter. 5 milyona kaleci bulunur bence.

Benimle tartışıyorsun ve ben Gökhan Dinç ile ilgili böyle bir şey demedim. Ne alaka şimdi?

Fb 25-26'ya kaç puan önde başlıyor onu hesaplayıp yazar mısın bu arada :d
Haberin içeriğine bakarsanız zaten. Senin dediğin haber izdiham oluyor, çocuklar etkileniyor ve Morata kızıyor onları yatıştırmak için İcardi ve diğer oyuncular devreye giriyor Morata hala uzatınca gerginlik oluyor.

uydurma diyorsunuz apaçık işte olay , ona hitafen attım

hemen söyleyeyim

kasımpaşa +6
rize +6
karagümrük +6
başakşehir +6
uğurcanı da verirse ts +6
Yahu hala apaçık ortada diyorsun ya pes.

İspat olarak G. Dinç'in haberini mi gösteriyorsun?

TFF'ye söyle puan durumunda Fb'yi +30 başlatsın.

Yalnız bu 61 saat fena giydirip duruyor ugurcana hele şu alttaki twit baya olay bir şey ama Uğurcan anasına söven kulübe gitmeye okey olacak kadar midesiz olduğu için pek umurunda olacağını sanmıyorum.Bir an önce bitmeli bu iş yoksa bize girecek diye ödüm kopuyor.Taaaa sezon başı bile dedim illa rezil turk kalecilerden birini alacaksak berkeyi alıp daha az dolandirilalim bari diye

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250626_154636_X.webp
    Screenshot_20250626_154636_X.webp
    77,3 KB · Görüntüleme: 26
Yok işin içine Galatasaray’ı katıp daha çok para koparma peşindeler yada yine çalım muhabbeti yapacaklar.
Birşey soyleyim mi bence artık kendi kendine taraftari bile yemiyor.Mesela Sane yi almış olsalardı o zaman çalım derdim daha yüksek teklif verdiler felan ancak oyuncular artık bunlar dan uzak duruyor ayrıca biraz arastirma yaptıklarında bunların durumunun karışık olduğunu biliyor.Ugurcan gibi yerli oyunculara 15-20 vermek kadar mantıksız birşey yok çalım attiklarini zannediyorlarsa bizim için daha iyi kendilerini ne kadar kandirirlarsa işimiz o kadar kolay olur.

Sevgili Mehmet az önce biraz aşırı tepki vermiş olabilirim pls kişisel algılama ve üzerinde durma.

Sadece vurgulamak istediğim noktayı anlamaya çalış.

En ufak bullying gördüm mü dayanamıyorum artık :d

niye işinize gelince en yürekli gökhan abiniz oluyordu şimdi yalan mı haber yaptı yani : )

Haberde İcardi için çocukları yatıştırmaya çalıştığı, Morata'yı gitmemesi için ikna etmeye çalıştığı yazılmış. İlle de gideceğim diyince gerginlik vs ne yaşandı bilmiyoruz.

Ben o gün Morata için çocukları söz konusu ve korkup rahatsız oldular ise oradan ayrılması normal demiştim. Yalnız bu sebepten dolayı takımdan ayrılacak kadar büyük bir neden göremiyorum, hele İcardi ile olayın alakasının %1 bile olduğunu sanmıyorum. Attığın haberde de büyük bir problem değil diye bahsedilmiş aslında.

Tekrar söyleyeyim, benim isimler ile ilgili bir derdim yok. (İcardi'yi severiz ve bir ince ayrı tutarız eyvallah ancak son tahlilde aslolan Gs'dır).

İcardi sezona 100 kg başlar ve sahada gezinirse burada eleştiririz.

Okan Buruk Avrupa'da aynı oyun ile oynamaya devam ederse burada eleştiririz.

Takımın orta saha gücünü zayıflatıp, hücum oynayacağım diye Rus ruleti oyununa geri dönersee burada eleştiririz.

Ama sağda solda saçma sapan yutubırların, twit duyumcularının kolpalarından kendi işinize gelenleri cımbızla çekip kendi kurduğunuz paralel evrende burada bullshitting yaparsanız da sonuna kadar karşı yazarım.

Son bölüm biraz agresif ve antipatik olmuş olabilir, kişisel algılamayın ve kusura bakmayın pls.

Kişisel görüş ya da ifade özgürlüğü değil bildiğin uydurup yazıyonuz bazen.

Vallah yetti artık.

Ben Icardi'nin profesyonel futbola devam edemeyeceğini düşünüyorum. Umarım yanılırım.

Önermem için araştırmam lazım güncel durumu bilmiyorum. 17-18'e şampiyonluk getirecek hücum oyuncusu alınır bizim ligde. Kalecinin yaşı genç olmak zorunda değil. 3-4 sene idare etsin yeter. 5 milyona kaleci bulunur bence.
Ben arastirdim bosuna zahmet etme, o dedigin paraya Turkiye liginden kaleci bile alamiyorsun birak yabanciyi.

20 yil oncesinde yasamiyoruz , bugunku piyasayi biraz takip etsen zaten asagi yukari kac para ettiklerini bilirdin.

5 milyona falan anca Bulgaristan, Hirvatistan veya Sirbistan liginde oynayan birini bulup getirebilirsin ki onlari da kimse istemez.

Ben arastirdim bosuna zahmet etme, o dedigin paraya Turkiye liginden kaleci bile alamiyorsun birak yabanciyi.

20 yil oncesinde yasamiyoruz , bugunku piyasayi birak takip etsen zaten asagi yukari kac para ettiklerini bilirdin.

5 milyona falan anca Bulgaristan, Hirvatistan veya Sirbistan liginde oynayan birini bulup getirebilirsin ki onlari da kimse istemez.

31-32 yaşında bir kaleci de alınamaz mı yani?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt