Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birşey soyleyim mi bence artık kendi kendine taraftari bile yemiyor.Mesela Sane yi almış olsalardı o zaman çalım derdim daha yüksek teklif verdiler felan ancak oyuncular artık bunlar dan uzak duruyor ayrıca biraz arastirma yaptıklarında bunların durumunun karışık olduğunu biliyor.Ugurcan gibi yerli oyunculara 15-20 vermek kadar mantıksız birşey yok çalım attiklarini zannediyorlarsa bizim için daha iyi kendilerini ne kadar kandirirlarsa işimiz o kadar kolay olur.
Fenerbahçe taraftarı ne versen yerler. Emin ol Uğurcan’ı aldıklarında çalım diyecekler. Florya’nın kalbinden aldık filan diyecekler. Yıllardır bunları çok güzel yiyorlar.

ts'nin uğurcan'ı fb'ye satması kadar berke'yi alacak olması ayrı komedi

salıncak paylaşımlarını jk'ye yönelttik ama arkada kaydırak varmış

Uğurcan belki Fener taraftarı vaktinde zaten anama sövdü, daha kötü ne yapabilirler ki diyerek gözünü karartmış olabilir :asd:

Rüştü'nün başına gelenleri bilmiyor olabilir tabii.

31-32 yaşında bir kaleci de alınamaz mı yani?
Yasli kaleci alacaksan mecbur isimli/kariyerli biri olacak, yani kisaca kendisini ispat etmis birisi.

Bugun Martinez icin 30 milyon euro istiyor Aston Villa.

Belki Ter Stegen'i alabiliriz bir firsat olarak o da soyle: Barcelona kendisinden kurtulmak istiyor ama kendisi ayrilmak istemiyor. Zaten kaleci de aldilar yeni. Belki ikna edebilirsek onu ucuza alabiliriz cunku Barcelona zaten gitse de kurtulsak diye bakiyor.

Onun disinda bu tarz isimli/kariyerli bir kaleciyi ucuza alamayiz suan icin.

Diger alternatif daha genc ve potansiyelli kaleci oluyor onlar da zaten en kotu 15 milyondan basliyor.

Jelert, Cuesta, Zaniolo, Nelsson...

Gidenler ile ilgili bir şekilde dış basın kaynaklı haberler çıktı. Güzel.

Umarım Gs'ın minimum düzeyde zarar ettiği, iyiye yakın şartlar görürüz bu ayrılıklarda.

Şunlardan şöyle bir 20-25 arası kıvırabilirsek, en azından cuesta+jelert'e verilen parayı amorti etmiş oluruz.

Yanlız Frankowski ile ilgili hiç haber çıkmıyor. O üzücü.
Frankowski yi bence sağ açık yedeği olarak düşünüyor Okan Buruk. Bence bek olarak bize yaramaz ama açık veya kanat-açık olarak iş yapar. Ayağı iyi.

Daha transfer dönemi başlamadı bile, ona rağmen halen aynı şeyleri düşünüyorum. Sadece Leroy'un gelmesiyle ( aha bak sıçtın ) mı demeye getiriyosun. benim orda ne demek istediğimi anlayan zaten anlamıştır. Şuan olan biten ne var mesela? Osimhen'imi bitirdin? Bernardo ? veya 20 'li yaşlarda potansiyeli yüksek genç bir oyuncuyu transfer ettide benim mi haberim yok ? Sadece Sane'nin gelmesi istisnası dışında. Dediğim gibi transfer sezonu başlamadı bile düşüncelerimde halen aynı Sadece Sane'nin gelmesi benim için birşey ifade etmiyor. Umarım yaparlarda keyifle izleriz. Benim söylediklerimin doğru çıkıp çıkmamasının hiç bir önemi yok, ama filmin sonunu daha önce çok izledim ben.

bu yönetimin bitirme imkanı kesinlikle yok dediğin adamı 1 hafta sonra indirmiş kulüp. bir fikir daha nasıl taca çıkabilir. osimhen ile bernardo silva için bugün real madrid de heveslense alıp alamayacakları çok şüpheli. kaldı ki bizim 1 numaraya yazdığımız kaleci ve forveti bugün indirmeye kalkışsan 100 milyon euro sırf bonservis çıkarman gerekiyor. bu şartlarda başımızdaki limit sopasıyla haziran'da bonservisli adam getirmek anca popülizme hizmet eder.

ulan icardi eğer bu sene gram top oynamazsan affetmeyeceğim olum seni.

gittin ispanya milli takımının forvetini de küstürdün . o gün kutlama da ne olduysa artık . nası bi gider yaptıysan adamın gram kalma hevesi kalmamış bizde belli ki.

En iyi günümüzde bile kaos eksik olmuyor içimizde

millet forvet bulamazken , bir kişinin rol çalması yüzünden belki de , biz elimizdekinden olduk resmen
Adam zaten dünya kupası için ilk 11’de oynayacağı bir takım istiyor. Bizde ilk 11 olmayacağını bildiği için zaten ayrılmak isteyecekti. İcardi’ye bağlamaya gerek yok.

Uzun zamandır görmemiştik kralı
sddefault.webp

Jelert, Cuesta, Zaniolo, Nelsson...

Gidenler ile ilgili bir şekilde dış basın kaynaklı haberler çıktı. Güzel.

Umarım Gs'ın minimum düzeyde zarar ettiği, iyiye yakın şartlar görürüz bu ayrılıklarda.

Şunlardan şöyle bir 20-25 arası kıvırabilirsek, en azından cuesta+jelert'e verilen parayı amorti etmiş oluruz.

Yanlız Frankowski ile ilgili hiç haber çıkmıyor. O üzücü.
Kötü oyuncu değil. Fransa’dan alıcısı çıkar. Senelerce orada düzenli oynamış sonuçta.

İyi kaleci istiyorsan kesenin ağzını açacaksın. Piyasada eli yüzü düzgün oyuncu 10 milyondan başlıyor artık. Bu gerçeği idrak etmediğin sürece bütün oyuncular sana pahalı gelir. İş yapacak oyuncusunu kim sana niye ucuza versin. Veya sağlam maaş vermediğin sürece hangi geleceği parlak ya da kariyerli oyuncu bu lige gelsin.

Tekrar söyleyeyim, benim isimler ile ilgili bir derdim yok. (İcardi'yi severiz ve bir ince ayrı tutarız eyvallah ancak son tahlilde aslolan Gs'dır).

İcardi sezona 100 kg başlar ve sahada gezinirse burada eleştiririz.

Okan Buruk Avrupa'da aynı oyun ile oynamaya devam ederse burada eleştiririz.

Takımın orta saha gücünü zayıflatıp, hücum oynayacağım diye Rus ruleti oyununa geri dönersee burada eleştiririz.

Ama sağda solda saçma sapan yutubırların, twit duyumcularının kolpalarından kendi işinize gelenleri cımbızla çekip kendi kurduğunuz paralel evrende burada bullshitting yaparsanız da sonuna kadar karşı yazarım.

Son bölüm biraz agresif ve antipatik olmuş olabilir, kişisel algılamayın ve kusura bakmayın pls.

Kişisel görüş ya da ifade özgürlüğü değil bildiğin uydurup yazıyonuz bazen.

Vallah yetti artık.
Seninle kavgamızdan sonra başkalaşım geçirdin gibi hissettim. Bayağıdır yazdıklarını beğeniyorum hahaha

Berke'ye hiç gerek yok Günay ile devam edelim daha iyi.
Sevgili Sercan; ben sana katılıyorum ."Takip ettiysen kalecide önerdim ". 20-25 e karşıyım .20-25 le bitse yıllık mnimum 4-5 te oyuncu alacak ,imza parası vs.
Birde işin sıkıntısı ,oynayan oyuncu değil hep gidilener genelde yedekler.
Ya uyguna kaleci alalım , yada Günay'la devam edelim.
Herkes şu olsun bu olsun diyorda İnaki Pena ya kaldıysak yeminle Günay oynasın razıyım.İnaki Pena kaç maç oynamış yaa.
Muslera geldiğinde de öyle ahım şahım bir kaleci değildi.
Çok para vermeye karşıyım,senin düşüncenin yanındayım.Yalnız değilsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt