Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.205
- 15.055
- 1.878
Alman basininda Heidenheimli Traore'yi istiyoruz diye okudum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Restes'i bilemem ama Perri işi olabilir Lyon satmaya razıysa 12-13 civarına Perri daha önce de ismi bizimle çıkmıştı listemizde olabilir. Enciso'yu sakatlıktan sonra bilmiyorum.Petrovic'ten vazgecip Guillaume Restes'e, ofansif orta saha icin Enciso'ya girilse süper olur
Petrovic'te kiralık+ opsiyon istediğimiz için olmuyor bence. Zorunlu satın alma yaptığımız anda o iş çözülür bir şekil ama bizimkiler bunu yapar mı? Kiralık istiyorsak zaten doğru dürüst kaleci bulamayız orada mecbur bonservis yada zorunlu satın almaya döneceğiz bence.Petrovic [Kiralik+opsiyon]
Sag bek
Stoper
Enciso [Kiralik+opsiyon]
Osimhen (gelmeyecekse git mesela Arokodare'yi al gel)
Bir tane de 18-21 yas arasi orta saha alternatifi.
edit: Enciso'nun sozlesmesi seneye bitiyormus, daha guzel, cunku daha ucuza alabiliriz tapusunu.
Nkunku haberleri var. Bu herif forvet değil mi yav.? Bide gol atınca mal mal hareketleri var. Balon filan şişiriyor. Hiç haz etmediğim tipler.
Kaleci konusunda cimrilik yaparsak seneye cok husrana ugrayabiliriz. Santrafor ve kaleci konusunda en iyisini bulup parasi neyse vereceksin.Petrovic'te kiralık+ opsiyon istediğimiz için olmuyor bence. Zorunlu satın alma yaptığımız anda o iş çözülür bir şekil ama bizimkiler bunu yapar mı? Kiralık istiyorsak zaten doğru dürüst kaleci bulamayız orada mecbur bonservis yada zorunlu satın almaya döneceğiz bence.
Kim dert etmis yav,Berke de ts ye gitti mi yirttik derim Gunay'in ikisinden en ufak eksigi yok.uğurcanın fbye gitmesini niye dert ediniyorsunuz ki
ulan sevinçden şampanya patlatasım var bize gelmiyor diye
Kesinlikle.Kaleci konusunda cimrilik yaparsak seneye cok husrana ugrayabiliriz. Santrafor ve kaleci konusunda en iyisini bulup parasi neyse vereceksin.
Çok korkuyorum kaç haftadir sürpriz bize transfer olur diye. Ilik oyuncu, hiç sevmemChristian Eriksen kendisine yeni kulüp arıyor.
@FB
@BJK
@Samsunspor
Nkunku ve Garnacho takas ediliyordu noldu bilmiyorum.
alaba transferi beni mutlu eder