- 18 Temmuz 2009
- 81.947
- 239.318
- 5.263
@Milan 5 kağıt at
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen tersinden bakiyorsun, o parayi yatirmadigimiz surece bonservisi kimdeyse onlarla pazarlik yapmalari normalBen de onu diyorum. Önce bizimle anlaşmalılar. 8 milyonu yatırdığınız an Milan devre dışı kalıyor. En kötü Milan'a ne kadar ödediysek vermeliler.
dostum 9 m euromuzu isteyelim 6 az
Milan kulüp yönetimi nasıldır renktaş bir bilgin varmı? bu tarz konularda@Milan 5 kağıt at
Insallah
Oyuncuları tanımıyoruz.En iyisi Petrovic'in olacagini bilmiyorum ki zaten, suan ismi gecenler arasinda en mantiklisi o geliyor bana.
Oyuncuyu daha once cok iyi tanimiyordum zaten, ismi gundeme gelince milli macini izledim orada begendim yani bizde olabilir bu cocuk.
Benim favorim Tzolakis aslinda ama onu vermezler bize diyorsun sen.
Felixte olur uyguna alırsak bence kendini bulurKaleci ve Osimhen’den dolayı kimse merak etmiyor ama ben 10 numaraya kimi alacağımızı acayip merak ediyorum. Kafalarına saksı düşse de Enzo Millot,Sudakov, Tiago Almada gibi adamlara gitseler.
Milanlılar ölücü de oyuncunun hakları bizde. Bir şeyler atmak zorundalar.Milan kulüp yönetimi nasıldır renktaş bir bilgin varmı? bu tarz konularda
dostum okaforda indirim yapsınlarMilanlılar ölücü de oyuncunun hakları bizde. Bir şeyler atmak zorundalar.
20-25 aralığında oyuncular alınabilir. İler de satabileceğimiz oyuncuları tercih etmeliyiz. G.Sara gibi.Felixte olur uyguna alırsak bence kendini bulur