Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncuları tanımıyoruz.

Livakovic uzaktan bakınca iyi duruyordu, Zagreb falan çılgın tribünler önünde oynuyor deniliyordu. Adam pasif ve ezik çıktı.

Petkovic’in yaşı 25, elimizde az done var.

20 bons 2.5 maaş verdin, tutmazsa ne olacak?

Onu bilemeyiz ki, simdi X isim diye baska bir ornek kaleci sunabiliyor muyuz? Yani salliyorum, Petrovic degilde sunu alsak diyecegimiz ve maliyeti Petrovic'in yarisi kadar olan biri?

Yerli kaleci desen taraftarimizin yarisindan fazlasi bunu kabul etmez, yabanci o yuzden mantikli geliyor cunku gecmise bakinca en iyi kalecilerimiz zaten yabanci.

Bu defa daha dusuk maliyetli olacak ama 5 top ligde oynayan birini getirelim diye dusunsek kim mesela? Oyle birini de ben goremiyorum. Ha dersin ki no name birini alip getirsinler bir sene deneyek, olmazsa elimizden cikartmasi kolay olur, bunu kac kisi kabullenir? Bu riske deger mi?

Ya da isimli biri olsun buyuk lig/kulupte oynamis olsun, yasi cok onemli degil dersek, kimler var? Suan bir tek Ter Stegen geliyor aklima o da naz yapiyor Barca'dan gitmem diye.

Simdi bunu bekleyelim mi yoksa plan ne olmali?

Bana sorarsan kaleci transferi Agustos ayina sarkmamali.

Chelsea, kaleci için net 30 istiyormuş. Ulan madem 30 milyonluk oyuncu siz oynatın

Bu lavuk +2 genç kuralına uyuyo

Adsden geldiği için oynamayınca caz maz da yapmaz

Ucuza da alınır hem gelsin leminayla toru yedeklesin

images (1).webp

konu dışı ama burası aktif diye buraya yazıyorum
gs store'da formalar satışa çıkmış ama şu ankiler taraftar forması galiba
prof. formaların ne zaman satışa çıkacağına dair bilgisi olan var mı ? önceki yıllarda nasıl işliyordu süreç ?

Beyaz forma mükemmel olmuş yav Osimhen gelirse alacam bitane Tshirt gibi giyilir mük mük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt