Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyini begeniyorsun ki onun? Anket acsam sen ve iki kisi daha anca memnun oldugunu belirtir.
Çok beğendiğimden değil var yani onu diyorum

Real barca bayern seviyesinde oynayan kendini ispatlamış ismi cismi olan a+ adamı o fiyatlara alamazsın zaten ama o seviyeye henüz çıkmayıp çıkma ihtimali olan birini alabilirsin

Tabii iyi scoutlaman lazım da o departman bizde boş

Onu bilemeyiz ki, simdi X isim diye baska bir ornek kaleci sunabiliyor muyuz? Yani salliyorum, Petrovic degilde sunu alsak diyecegimiz ve maliyeti Petrovic'in yarisi kadar olan biri?

Yerli kaleci desen taraftarimizin yarisindan fazlasi bunu kabul etmez, yabanci o yuzden mantikli geliyor cunku gecmise bakinca en iyi kalecilerimiz zaten yabanci.

Bu defa daha dusuk maliyetli olacak ama 5 top ligde oynayan birini getirelim diye dusunsek kim mesela? Oyle birini de ben goremiyorum. Ha dersin ki no name birini alip getirsinler bir sene deneyek, olmazsa elimizden cikartmasi kolay olur, bunu kac kisi kabullenir? Bu riske deger mi?

Ya da isimli biri olsun buyuk lig/kulupte oynamis olsun, yasi cok onemli degil dersek, kimler var? Suan bir tek Ter Stegen geliyor aklima o da naz napiyor Barca'dan gitmem diye.

Simdi bunu bekleyelim mi yoksa plan ne olmali?

Bana sorarsan kaleci transferi Agustos ayina sarkmamali.
Yüksek maliyete girmek riskli, doku uyuşmadığı an zarardasın. Çok iddialıysan tabii ki alırsın da.

Gidip Alisson’u almıyorsan kalecideki mevzunun maliyet olduğunu düşünmüyorum.

Felix baya uygun olur isimli oyuncu biraz kıpırdansa her zaman satarız
Felix’e yok demem ama paramız varsa Enzo Millot vey Sudakov’u tercih ederim. İkisini de izlediğim için söylüyorum. Hani bilinmez oyuncular değil. Zaten ikisinin de yakında transferlerini bekliyorum. Birisi Dortmund diyorlar Sudakov içinde İngiltere diyorlar. Sudakov için bir şansımız olabilir oda Arda Turan. İnşallah bizimkilerin aklına geliyordur.

Adamı almayacaksak storeda formasının işi ne

GuW9_JpW0AEcelQ.webp

Takasla halledilir , 11 oynamaya ihtiyacı olan bir sürü oyuncumuz var halı hazırda
Ads paraya ihtiyacı olduğu için oyuncu takası istemez

Aslında paraya anlaşıp üstüne de ekstradan 3-5 topçu kiralayalım size diyeceksin win-win

Göztepeli soleti kestirmiştim normalde gözüme de diz sakatlığı yaşadı bunu deneyebiliriz

Lionel Messi, MLS’ten ayrılmak istiyor! Yeni kulübünden beklentileri şöyle:

🏖️ Denize yakın bir şehir
💣 Sakin bir yaşam – Gürültü, kaos istemiyor
🚙 Aylık en az 10 milyon dolar maaş
✈️ Avrupa’ya maksimum 3 saatlik uçuş mesafesi
📚 Yüksek eğitim seviyesi olan bir bölge

KAYNAK: Aawsat
😢

bari eli yüzü düzgün biri yazsaydı da bernardoyu azıcık heyecanlansaydık zaman geçerdi

Lionel Messi, MLS’ten ayrılmak istiyor! Yeni kulübünden beklentileri şöyle:

🏖️ Denize yakın bir şehir
💣 Sakin bir yaşam – Gürültü, kaos istemiyor
🚙 Aylık en az 10 milyon dolar maaş
✈️ Avrupa’ya maksimum 3 saatlik uçuş mesafesi
📚 Yüksek eğitim seviyesi olan bir bölge

KAYNAK: Aawsat
😢
göktürkte bi villa verelim tamamdır. havaalanı yakın, denize gitmek istediğinde kilyosa akar, arnavutköye akar

Kaleci de karavana ihtimaline karşı 1 senelik kiralık birini almak lazım

Ok verirsen basıcan alıcan bonservisini.

Petrovic içinde zorunlu 20 olacağına opsiyonlu 25 olsun

Son zamanlarda 1 tane isim çıkmıyor. Yönetimin içine Ali Dürüst kaçmış galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt