Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.921
- 13.880
- 1.498
Yav gene bernardo mernardo sıkıyolar gelmeyecek işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok beğendiğimden değil var yani onu diyorumNeyini begeniyorsun ki onun? Anket acsam sen ve iki kisi daha anca memnun oldugunu belirtir.
Yüksek maliyete girmek riskli, doku uyuşmadığı an zarardasın. Çok iddialıysan tabii ki alırsın da.Onu bilemeyiz ki, simdi X isim diye baska bir ornek kaleci sunabiliyor muyuz? Yani salliyorum, Petrovic degilde sunu alsak diyecegimiz ve maliyeti Petrovic'in yarisi kadar olan biri?
Yerli kaleci desen taraftarimizin yarisindan fazlasi bunu kabul etmez, yabanci o yuzden mantikli geliyor cunku gecmise bakinca en iyi kalecilerimiz zaten yabanci.
Bu defa daha dusuk maliyetli olacak ama 5 top ligde oynayan birini getirelim diye dusunsek kim mesela? Oyle birini de ben goremiyorum. Ha dersin ki no name birini alip getirsinler bir sene deneyek, olmazsa elimizden cikartmasi kolay olur, bunu kac kisi kabullenir? Bu riske deger mi?
Ya da isimli biri olsun buyuk lig/kulupte oynamis olsun, yasi cok onemli degil dersek, kimler var? Suan bir tek Ter Stegen geliyor aklima o da naz napiyor Barca'dan gitmem diye.
Simdi bunu bekleyelim mi yoksa plan ne olmali?
Bana sorarsan kaleci transferi Agustos ayina sarkmamali.
Felix’e yok demem ama paramız varsa Enzo Millot vey Sudakov’u tercih ederim. İkisini de izlediğim için söylüyorum. Hani bilinmez oyuncular değil. Zaten ikisinin de yakında transferlerini bekliyorum. Birisi Dortmund diyorlar Sudakov içinde İngiltere diyorlar. Sudakov için bir şansımız olabilir oda Arda Turan. İnşallah bizimkilerin aklına geliyordur.Felix baya uygun olur isimli oyuncu biraz kıpırdansa her zaman satarız
Ads paraya ihtiyacı olduğu için oyuncu takası istemezTakasla halledilir , 11 oynamaya ihtiyacı olan bir sürü oyuncumuz var halı hazırda
Daha iyi ya 28 yaşındaki adamı u23 kuralına uyduruyon ne büyük nimetbernardo gelirse
minimum 6-7 sene mağarası var bunun
göktürkte bi villa verelim tamamdır. havaalanı yakın, denize gitmek istediğinde kilyosa akar, arnavutköye akarLionel Messi, MLS’ten ayrılmak istiyor! Yeni kulübünden beklentileri şöyle:
Denize yakın bir şehir
Sakin bir yaşam – Gürültü, kaos istemiyor
Aylık en az 10 milyon dolar maaş
Avrupa’ya maksimum 3 saatlik uçuş mesafesi
Yüksek eğitim seviyesi olan bir bölge
KAYNAK: Aawsat
![]()
fb iddia edildiği gibi en az €15m alacaksa eğer gayet iyi bir kazık olacak. TS bundan memnun kalır.Koç yalakası Ertuğrul Doğan ne yaptı etti en sonunda futbolcusunu şikecilere peşkeş çekti.
Bu hamsiler başlarına ne gelirse misliyle hakediyor.