Ali Kol
Büyük Kaptan
- 31 Temmuz 2014
- 21.707
- 16.172
- 2.228
Ağustos sıcağında Alanya ve Antalya deplasmanları şimdiden hayırlı olsun diyelim.#SONDAKİKA | Süper Lig'de 2025-2026 sezonu fikstürü 4 Temmuz Cuma günü çekilecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağustos sıcağında Alanya ve Antalya deplasmanları şimdiden hayırlı olsun diyelim.#SONDAKİKA | Süper Lig'de 2025-2026 sezonu fikstürü 4 Temmuz Cuma günü çekilecek.
Araplar bile vermez. Aylık 10 milyon dolar maaş ne neyse biz 2. Şıktan elendik zatenLionel Messi, MLS’ten ayrılmak istiyor! Yeni kulübünden beklentileri şöyle:
Denize yakın bir şehir
Sakin bir yaşam – Gürültü, kaos istemiyor
Aylık en az 10 milyon dolar maaş
Avrupa’ya maksimum 3 saatlik uçuş mesafesi
Yüksek eğitim seviyesi olan bir bölge
KAYNAK: Aawsat
![]()
+İcardiAraplar bile vermez. Aylık 10 milyon dolar maaş ne neyse biz 2. Şıktan elendik zaten
Barışmıslar.+İcardi
Sen mıhlanmadın mı?En azından utancımizdan 15 saat girmiyoruz
denize yakın - boğazda yalı ayarlarızLionel Messi, MLS’ten ayrılmak istiyor! Yeni kulübünden beklentileri şöyle:
Denize yakın bir şehir
Sakin bir yaşam – Gürültü, kaos istemiyor
Aylık en az 10 milyon dolar maaş
Avrupa’ya maksimum 3 saatlik uçuş mesafesi
Yüksek eğitim seviyesi olan bir bölge
KAYNAK: Aawsat
![]()
Ben kendimi mihladimSen mıhlanmadın mı?
Yalan beyandan ve yalanı yaymaktan sana da 5 bin yazıyorumEkin ekmiş dün sana, gördüm:d
Ama Mehmet Bullycioğlu abim ile arama giremezsin.
Topraga dönmedi altına ısıtma sistemi yapmak için çimi kaldırdılar ondan. Yeni sezona hazır olurToprağa dönmüş derken tabiki abartı kullanıyorum ama bayağı kötü durumdaydı. Son gördüğümde lig daha bitmemiş, son haftalardı. Kemerburgaz antrenman görüntülerinde, röportajlarda görünüyordu çok rahat, o zamana ait bir görüntü bulursam atarım.
Aylık 10 milyon diyo galibadenize yakın - boğazda yalı ayarlarız
sakin bir yaşam - boğaz kenarı sakin olur
10 milyon verilir
Avrupa'ya yakınız
Boğazda oturan zenginler genelde harward mezunudur
Messi hayırlı olsun
Ne kadar yüce gönüllü insanlar olduğumuzu anladın diye ümit ediyorumEn azından utancımizdan 15 saat girmiyoruz
o kısmı anlamamışım aylık 10 milyon anca araplar verir gitsin oraya deniz bulabilirseAylık 10 milyon diyo galiba