İlker Atasay
Tecrübeli Üye
- 24 Eylül 2017
- 5.648
- 4.007
- 1.278
İcardi bey ne alemde o da çalışıyor mu yoksa hala patagonya yaylalarında boş boş karı kız mı kovalıyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ronaldo senelik 400 aliyor artik + 150 bonus..Araplar bile vermez. Aylık 10 milyon dolar maaş ne neyse biz 2. Şıktan elendik zaten
Calisiyor. Dün China yenge story attiİcardi bey ne alemde o da çalışıyor mu yoksa hala patagonya yaylalarında boş boş karı kız mı kovalıyor?
o adam artik bitik durumdaİçimden bi ses dybalayla ilgilendiğimizi söylüyo
Lan arkadaş bu nasıl bir para, bu nedir yahuRonaldo senelik 400 aliyor artik + 150 bonus..
Hala devam yaniAslında 25 haziran en çok fbye yariyodu ama gerizekalilar imzayı 1 temmuzda toplayacakmis
Topalak can aydogmus bi halt bildiğin yok yani

Lan arkadaş bu nasıl bir para, bu nedir yahu
Agir sacmalik yaLan arkadaş bu nasıl bir para, bu nedir yahu
Devam eden bisey yok kardesHala devam yani
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdiye kadar süresiz banlanman lazımdı. Hala tarih veriyorsunDevam eden bisey yok kardes
İcardiyi yollarızTakım kaptanı İcardi olan bir takıma mı gelcek
Bizim akıllı yöneticilerimiz ve bu sahalardan sorumlu olan kişiler, ilk başta sahayı yapmadan önce neden bunu düşünmemişler. Bu dahada komik ve becerisizlik o zaman. Ben çimlerin çok yakın görüntüsünü gördüm bir videoda, bir kaç ay önce yaptıkları sahanın çimleri sararmış ve artık kahve rengine dönmüş şekildeydi. Sonradan da senin dediğin gibi o zaman çimleri kaldırıp ısıtma sistemi kuruyolar. Şimdi becereksizliğin daniskası değilde nedir? Ben burda iş bilmezliği anlatmaya çalışıyorum renktaş ama millet bana bakıma alındı, toprak atıldı, gübre atıldı, tohum atıldı, çimler kısa kesilmiş diye yazıyor. Şimdi senden de ısıtma sistemi kuralması için çimlerin kaldırıldığını öğreniyorum. Biriside demiyor ki bir kaç ay önce tamamlanmış bir saha çimi ne diye bakıma alındı. Neden bu çimler bir kaç ayda sarı, kahve rengine döndü. Isıtma sistemi kurulacaksa neden en başta yapılmadıda, çimler hastalanıp bozulunca o kadar para emek verdiğin çimler kaldırılıp ısıtma sistemi kuruluyor. Reklam PR yapmaya gelince en modern tesis, ilkler bizim işimiz diye palavra sıkıyolar. 2-3 ay önce yaptığın sahanın çimlerine bakamıyorsun sen daha.Topraga dönmedi altına ısıtma sistemi yapmak için çimi kaldırdılar ondan. Yeni sezona hazır olur
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum 400 nete imza attıCR7 nin maasi 200milyon, element uydurmayin
İlkaykaleci
sag bek
sol stoper
ofansif orta saha
forvet
bekleme devam ediyor