Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Milandan okafora salça olun lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
diplerindeki yemende çocuklar açlıktan ölüyor bunlar bir topçuya bu kadar para gömüyor.İyiki cehennem varLan arkadaş bu nasıl bir para, bu nedir yahu
Lucumi hayalimdeki stoper Aleksandro nun yaninda. Keske alabilsek ya12 temmuz sonrası 35m olacak.1 sene sözleşmesi kalmış falan umurunda değil Bologna'nın ya 28 verin diyorlar yada madde bitince 35 olsun
Aynı maliyede aynı yaştaki, mevkisinin en iyilerinden Sane çektik biz. Dünyada hiçbir takımın bu kadar salak yönetilen bir rakibi yoktur, çok şanslıyız.Fener Uğurcan’ı alırsa en az 3 m € maaş verecekmiş. Kaynak sercan
Aptal bunlar yaw
Planliydi onunki.syzmanski dzeko fred falanbrancoya mal falan diyordum da iş varmış onda herhalde.Bunlar yine jesus dönemindeki transferler gibi şeyler yapacaklar gibi.Keyifle takip edeceğim
ikisi de çok para ben aleksandro'yu pek izlemedim ama Lucumi'yi çok isterdim ciddenLucumi hayalimdeki stoper Aleksandro nun yaninda. Keske alabilsek ya
Planliydi onunki.syzmanski dzeko fred falan
en azından oyuncu alıp geliyordu o var.Bunlar uğurcana falan yıllık 3m veriyorlar.Bu gidişat gösteriyorki bunların en fazla alacağı adam Sterling falan olacak ve lig daha erken kopacakPlanliydi onunki.syzmanski dzeko fred falan
Bunlar dağıtacakken, Ronaldo bunlardan alıyor, dağıtıyor.diplerindeki yemende çocuklar açlıktan ölüyor bunlar bir topçuya bu kadar para gömüyor.İyiki cehennem var
Ya sen bilgileri at 2 haftaya yollarım soz.hemen bakamam.su an hastayım biraz.nobete girdikçe hatırlatırsin olur muharita?
Bizim kadro önemlien azından oyuncu alıp geliyordu o var.Bunlar uğurcana falan yıllık 3m veriyorlar.Bu gidişat gösteriyorki bunların en fazla alacağı adam Sterling falan olacak ve lig daha erken kopacak
Ya sen bilgileri at 2 haftaya yollarım soz.hemen bakamam.su an hastayım biraz.nobete girdikçe hatırlatırsin olur mu
Aleksandro brezilya mt yükseldi, bu sezon fransada en iyi stoperlerdendi. Ikiside muazzamikisi de çok para ben aleksandro'yu pek izlemedim ama Lucumi'yi çok isterdim cidden