Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.709
- 66.792
- 5.003
Fabregas tüm İspanyolları topluyor
Arteta da böyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tsli fenomen twtçi. Geçen hafta aynı böyle bişey yazmıştı fbye gitmeyecek yurtdışına gidecek net bilgi diyeO kim mk
Martinez transferini istemeyen sadece benim sanirim.
Karakter olarak yakışmıyor bize + maaşı da bayağı yuksek olacak
Helal üstad kimse dile getirmedi ama geçen sene kupa amerika yüzünden young boysa elendik. Sanchez olsaydı kesinlikle turu geçerdik. Şimdi iki stoper de aynı milli takımda olursa lucumi aldık farz edelim. Gitti mi en az 1 2 ay yok.2 Güney Amerika milli takım as stoperi, hele ikisi de aynı milli takımda, biraz sıkıntılı bir durum olabilir. Milli ara dönüşleri bazen çok geç ulaşıyorlar İstanbul'a, özellikle bizim de maçımız deplasmandaysa maça çıkamayacak kadar yorgun olabiliyorlar. O tempoda oynayınca sakatlık riskleri zaten cabası. Eğer Lucumi gibi Güney Amerikalı stoper alınacaksa özellikle 3. stoperin çok güvenilir olması ve yerli ya da Avrupalı olması lazım.
Depresyondan ciktin miistememe değil de bence ne konuşulan bonservisi ne de maaşı hakedecek bir kaleci
iyş kaleci ama dünya kupası enstanteneleri ile overrated bence
Tanımıyorum.Tsli fenomen twtçi. Geçen hafta aynı böyle bişey yazmıştı fbye gitmeyecek yurtdışına gidecek net bilgi diye
terştegenSizce adı geçenlerden en iyi kaleci kim
Bunlarda ne para var yav ben de mal gibi bunların nicosunu alabileceğimizi sanıyordum
Sahipleri çok zengin, şampiyonluğa oynamayı hedefliyorlar bir kaç yıl içinde.Bunlarda ne para var yav ben de mal gibi bunların nicosunu alabileceğimizi sanıyordum
Ter stegen ile martinezSizce adı geçenlerden en iyi kaleci kim
Fb 20 mye çıkmış uğurcanda, seneye yabancı kuralı mı değişiyor başka bişey aklıma gelmiyorSahipleri çok zengin, şampiyonluğa oynamayı hedefliyorlar bir kaç yıl içinde.
terştegen
TmmTer stegen ile martinez
Nedense martineze hiç içime sinmiyor itici geliyor. Tek olumlu tarafı Latin olması. Hatalı goller de yiyor. Aklıma birden brugge maçı geldi oyunu başlatırken yaptığı hata. Tercihim ter stegen olurdu. Ya da genç bir kaleciTer stegen ile martinez
TerstegenSizce adı geçenlerden en iyi kaleci kim