- 29 Ocak 2011
- 47.648
- 19.512
- 2.898
Dünyadaki bir çok kulüp bu denemeleri bizden 2-3 kat fazla yapıyor. Tutanı satıyor. Bizim açımızdan yakın dönemde Boey ve Marcao buna örnek oldu.
Yeterli değil çıka çıka iki isim işte mertcim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dünyadaki bir çok kulüp bu denemeleri bizden 2-3 kat fazla yapıyor. Tutanı satıyor. Bizim açımızdan yakın dönemde Boey ve Marcao buna örnek oldu.
ET nerden tanısın Mathias Ross'u yav. Scout olduğu iddia edilen ekibi kovmak lazım. Önermişlerdir şöyle bir oyuncu var diye, almış adam.
Ama iskandinavlardan uzak durmak lazım. Burası net.
Yazi uzun olduğu için hepsini okumadım sonra okudum evet formayla alakası yokmuş hakkını helal etForma demedim ki
Bayern'deki Uparemacono muydu neydi, onu önermişler Davinson iyi ikili olur alalım demişler geçen.Sayın timuru da kandırdılar onurum scout ekibini donald trump gelse görevden alamaz
Bu avatar ne hocamRoss çok net erden transferidir
Net
3 stoper 3 bek satmamız lazım toplamdaErden timur ve scout ekibinin ustalık eseri mathias ross geçen yıl 11 maç oynamış çek liginde yaşı da 24 bu genç yeteneğin!! Son yılında aa beleş stoper diyip kiralayacak bir enayi çıkacak mı bakalım.
Ross çok net erden transferidir
Net
Rossta kuzeyli topçu ulan bu kuzeylilerden bize hayır gelmiyor. Kuzeyli topcuya karşıyım.Tercihim Güney Amerika kökenli ,özellikle italya ligi tozu yutmuş topçularRoss çok net erden transferidir
Net
Bayern'deki Uparemacono muydu neydi, onu önermişler Davinson iyi ikili olur alalım demişler geçen.
Geçen dediğim dün yav. Scout ekibimizin yeni keşfi.İşte böyle böyle hala görevdeler biz önerdik almadılar. Aldır kardeşim demek ki o güveni vermiyorsun yöneticiye. Scout ekipsiz rahmetli ilhan cavcav da on senede bir geremi tutturmuştu bizimki de o hesap boey işte.

Son gün olur olmaz herkesi getirdilerSayın timuru da kandırdılar onurum scout ekibini donald trump gelse görevden alamaz
Erden timur ve scout ekibinin ustalık eseri mathias ross geçen yıl 11 maç oynamış çek liginde yaşı da 24 bu genç yeteneğin!! Son yılında aa beleş stoper diyip kiralayacak bir enayi çıkacak mı bakalım.