- 26 Kasım 2012
- 185.591
- 258.230
- 5.998
bizim yönetim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda’yı izlemediğim için gir şey demem doğru olmaz.Alpay ,Ahmetcan ile bizim Arda arasındaki farkları bana soylermisin sana zahmet?
Fenerbahçe ile dalga geçme mevzusunu geçti, hiç bir suçu olmayan fotoğrafdaki insanın kendisiyle alay edip dalga geçiyorsunuz farkında değilmisiniz.
Kalecilik olarak çok dikkatli izlemek lazım ama ayakları iyi belli oluyorBaşıma birşey gelmeyecekse bu petrovic bahsedildiği kadar iyi topçu değil. Özellikle videolarda ekstra bir olayinin olmadigini gözlemledim.
#gscanelizkosesi
Arda’yı izlemediğim için gir şey demem doğru olmaz.
Ahmetcan ayağı fiziğine oranla temiz, solak stoper, topsuz oyunda çok iyi değil. Yurt dışında potansiyeli yüksek görülerek Ajax tarafından scout edilmiş biri.
UEFA listesi için Arda’ya kıyasla daha güvenilir olabilir sadece
Kaleci mi?Travesti hayırlı olsun.
Çago RT bu iş galiba olacak.
Ekli dosyayı görüntüle 292513
Haberim yok.Kaleci mi?
Travesti hayırlı olsun.
Sane yeterince konuşulmadı bence.Kavukçu hala "Sane'yi konuşun, Sane yazın" diye mesaj atıyor bunlara herhalde.
bjk'lilerin hep Cordoba daha iyi kaleciydi demesine ne diyorsun? Bence Mondi daha iyi kalecilik yapti ama nedense milli takimda 2. kaleci olarak Cordoba'nin arkasinda kaldi.Hamann’ın şutunda mı ne göğsüyle kurtarıp öksürmüştü adam![]()
Bundan kurtulamıyor muyuz yaNevzat’ı falan ciddiye alanın kendine saygısı yoktur.