Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece ocağa kadar değil

İstersek mayıs sonuna kadar da ücret ödemeden uzatabiliyomuşuz kiralama süresini yani 6 ay değil istersek 1 sene daha beraberiz

Kulübümüzün 15 Ocak 2026 itibarıyla satın alma opsiyonunu kullanmaması halinde, bedelsiz olarak kiralama süresini 30 Haziran 2026 tarihine kadar uzatma opsiyonu bulunmaktadır.

İplerin hepsinin elimizde olduğu bu durumdan yeteri kadar kar elde edememek için ya sansironun öz evladı olmak ya da düpedüz gerizekalı olmak lazım
Haydi birbirimize 10bin yollayalım. Öylesine. Amaçsız. Önce sen. :d

1751026728501.webp

Çok uçmamak lazım daha 1 sene önce Doue gibi Zalewski gibi oyuncuları gelmeye ikna edemediler. Bunların beceriksizliği bir yana harbiden genç oyuncuları ülkeye getirmek zor
Birde üstüne zalewskide yanlış transferdi:D:D iyiki gelmemiş angelino v2 yaşanacaktı.Transferi yapanlara bak yav vallahi rezillik.4lü sistemde geçiş oyunu oynayan takıma hücumcu bek aldırmamayı hala anlamadılar 3 yıl oldu.

Bana göre alma ihtimalimiz yok ama şu Osimhen işinin bir an önce netleşmesi lazım.

Şu nasıl

Bono
Mingueza sançez medina jakobs
Toreira lemina sara
Sanço osimhen sane
Mingueza ve Medina kim bilmiyom.

Sen yazdığına göre iyidirler muhtemelen.

Ama Barış ve Yunus olmadan kadro yapamıyorum ben ya. Feci vefa duyuyorum ikisine (sadece vefa işi değil ayrıca bayağı iyi oyuncular).

Mingueza ve Medina kim bilmiyom.

Sen yazdığına göre iyidirler muhtemelen.

Ama Barış ve Yunus olmadan kadro yapamıyorum ben ya. Feci vefa duyuyorum ikisine (sadece vefa işi değil ayrıca bayağı iyi oyuncular).
Ayrıca Bono U2'u neden bıraksın? Bize gelmez.

@Sadri Baykam

Partey serbest oyuncu piyasasında şu an bjk ya da fbye gitmez umarım. Orta saha kalitesini 2 gömlek üste çıkaracak bir adam

Partey serbest oyuncu piyasasında şu an bjk ya da fbye gitmez umarım. Orta saha kalitesini 2 gömlek üste çıkaracak bir adam
Bjk'ye çok lazım adam aslında. Anguissa için uğraşacaklarına o kadar bonservis falan imza parası dahil 7-8'e Partey'i bitirebilirler aslında ama sakatlık durumu var onun sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt