Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.411
- 5.355
- 1.873
Çok uçmamak lazım daha 1 sene önce Doue gibi Zalewski gibi oyuncuları gelmeye ikna edemediler. Bunların beceriksizliği bir yana harbiden genç oyuncuları ülkeye getirmek zor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haydi birbirimize 10bin yollayalım. Öylesine. Amaçsız. Önce sen. :dSadece ocağa kadar değil
İstersek mayıs sonuna kadar da ücret ödemeden uzatabiliyomuşuz kiralama süresini yani 6 ay değil istersek 1 sene daha beraberiz
Kulübümüzün 15 Ocak 2026 itibarıyla satın alma opsiyonunu kullanmaması halinde, bedelsiz olarak kiralama süresini 30 Haziran 2026 tarihine kadar uzatma opsiyonu bulunmaktadır.
İplerin hepsinin elimizde olduğu bu durumdan yeteri kadar kar elde edememek için ya sansironun öz evladı olmak ya da düpedüz gerizekalı olmak lazım
Saadet zinciri miHaydi birbirimize 10bin yollayalım. Öylesine. Amaçsız. Önce sen. :d
Birde üstüne zalewskide yanlış transferdiÇok uçmamak lazım daha 1 sene önce Doue gibi Zalewski gibi oyuncuları gelmeye ikna edemediler. Bunların beceriksizliği bir yana harbiden genç oyuncuları ülkeye getirmek zor
Saadet zinciri mi
10 bin tl ne küçük düşünme bu parayla mason bile olamıyosun günümüzde
Hayır ama hiç kimsenin bu konuda tercihleri beni ilgilendirmediği gibi, ne yargılarım nede dalga geçip alay ederim.lgbt misiniz emrah bey
Petroviç
Sildilla Sanchez Apo Eren
Torr Lemina
Barış Yunus Sane
Osimhen
Acil analiz.
Şu nasılAaa Belhandaaa (Ali Koç-Aaa Rambooo sesiyle)
Neden lan?
Neyini sevmedin?
Mingueza ve Medina kim bilmiyom.Şu nasıl
Bono
Mingueza sançez medina jakobs
Toreira lemina sara
Sanço osimhen sane
Ayrıca Bono U2'u neden bıraksın? Bize gelmez.Mingueza ve Medina kim bilmiyom.
Sen yazdığına göre iyidirler muhtemelen.
Ama Barış ve Yunus olmadan kadro yapamıyorum ben ya. Feci vefa duyuyorum ikisine (sadece vefa işi değil ayrıca bayağı iyi oyuncular).
Turk yoooookŞu nasıl
Bono
Mingueza sançez medina jakobs
Toreira lemina sara
Sanço osimhen sane
Bjk'ye çok lazım adam aslında. Anguissa için uğraşacaklarına o kadar bonservis falan imza parası dahil 7-8'e Partey'i bitirebilirler aslında ama sakatlık durumu var onun sanırım.Partey serbest oyuncu piyasasında şu an bjk ya da fbye gitmez umarım. Orta saha kalitesini 2 gömlek üste çıkaracak bir adam
Osayi bjk için iyi transfer akıllı işler yaparlarsa önümüzdeki sezon fbnin önünde bitirirler ligi.