Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.252
- 10.600
- 1.303
Petrovic işi insallah olur ismi geçenler arasında en mantıklı tercih gibi duruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok onu anladım da, transfer nöbetindeyiz ya yine de emin olayım dedim.özel hayat veya transfer hiç farketmez.
şu petko chelsea ya yaptığını yarın bi günde sana yapar işte
Onu diyen Ali Naci değil miydiBulka ismi geçenler arasında bize en az uyacak kaleci gibiydi. Nevzat böyle dediyse korktum şimdi o en son Sane GS yok demişti sonra Sane'yi almıştık sanki.
yazdığımdan bunu mu çıkardın gerçekten kardom , valla helal olsun ufkun çok geniş : )Yok onu anladım da, transfer nöbetindeyiz ya yine de emin olayım dedim.
İyi de senin mantığına göre transfer diye bir kavramın olmaması lazım o zaman.
Birileri birileri için birilerinden vazgeçecek ki transfer diye bir şey olsun :d
Bjk için mantıklı hamle. Jurasek'i almak yerine Masuaku'yu da tutabilirlerdi. Jurasek'in defansı istatistiklere göre Masukau'dan hatta bizim Köhn'den kötü.Osayi jkda
Mustafa Korkusuz
Beşiktaş Osayi Samuel ile anlaşmaya çok yakın. Nijeryalı futbolcu kısa süre içerisinde İstanbul’a gelerek sağlık kontrolünden geçecek. (TRT SPOR)
Yaşı geçmiş adamları kiraya vermemek lazım, doğruGenç oyuncu olmadığı sürece kiralık oyuncu verilmesin artık.Zaniolo gitse de faydası yok zaten geri dönüyor ya bonservis ya kalırsın sıkıntı çıkarırsan da gider altyapıda oynarsın densin
Tşkrler. :dyazdığımdan bunu mu çıkardın gerçekten kardom , valla helal olsun ufkun çok geniş : )
Sadece ocağa kadar değilMorata’nın bonservis hakları bizim elimizde, Como Milan’la pazarlık yapacağına önce bize gelmeliydi
Ocak’a kadar sözleşmesi bizde, bonservisini alıp almama seçeneği de bizde
Bize sormadan iş çeviriyorlar
Kendi kendilerine gelin güvey olmuşlar