Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Ndicka'nın son durumunu bilmiyorum ama iyi çıkış yapan sol ayaklı stoperlerdendi.

Bizim oyun anlayışına da uygun bir oyuncu en azından Frankfurt zamanlarında izlediğim kadarıyla öyleydi. Gittiği yerde Davinson gibi düşüş yaşamış olması kötü stoper olduğu anlamına gelmez.

Tek sıkıntı ırkçılık gibi olmasında savunmanın göbeğini full siyahi yapmak ne kadar doğru olur emin değilim. Yalan yok gönlüm hala Lille'deki Brezilyalı stoperde.

Freiburg altyapisindan cikan, ve St. Pauli'de oynayan sag bek Treu'u geri aliyormus 5-6 civarina. 7-8e Sildilia'yi salsinlar bize

özel hayat veya transfer hiç farketmez.

şu petko chelsea ya yaptığını yarın bi günde sana yapar işte
Yok onu anladım da, transfer nöbetindeyiz ya yine de emin olayım dedim.

İyi de senin mantığına göre transfer diye bir kavramın olmaması lazım o zaman. :)

Birileri birileri için birilerinden vazgeçecek ki transfer diye bir şey olsun :d

Angelinoda takımından ayrılırken bayağı sıkıntı çıkarmıştı takımına.Bu herifte 2 yıl sonra ben gitmek istiyorum diyip 25milyon euron boşa giderse şaşırmam.

Yok onu anladım da, transfer nöbetindeyiz ya yine de emin olayım dedim.

İyi de senin mantığına göre transfer diye bir kavramın olmaması lazım o zaman. :)

Birileri birileri için birilerinden vazgeçecek ki transfer diye bir şey olsun :d
yazdığımdan bunu mu çıkardın gerçekten kardom , valla helal olsun ufkun çok geniş : )

Osayi jkda

Mustafa Korkusuz

Beşiktaş Osayi Samuel ile anlaşmaya çok yakın. Nijeryalı futbolcu kısa süre içerisinde İstanbul’a gelerek sağlık kontrolünden geçecek. (TRT SPOR)
Bjk için mantıklı hamle. Jurasek'i almak yerine Masuaku'yu da tutabilirlerdi. Jurasek'in defansı istatistiklere göre Masukau'dan hatta bizim Köhn'den kötü.

Amerikadan chelskiye gelirken de sorun çıkartmış. Simdi de çıkartıyor. Yarın senden üstün gördüğü bir takim talip olursa sana da yapacak. Biz kafasız olduğumuz icin verdigimiz parayi da kurtaramayiz.

Genç oyuncu olmadığı sürece kiralık oyuncu verilmesin artık.Zaniolo gitse de faydası yok zaten geri dönüyor ya bonservis ya kalırsın sıkıntı çıkarırsan da gider altyapıda oynarsın densin
Yaşı geçmiş adamları kiraya vermemek lazım, doğru

Muslera'da gelirken Lazio ile arası iyi şekilde ayrılmadı.

Artık hangi oyuncu bir yere giderken oranın efsanesi olacağım modunda gidiyor ki?

Bir daha öyle +10 yıl kalemizi koruyan kaleci bulmamız zaten imkansız.

Yeter ki para yatırdığımız adamlar iyi çıksın vitrin yapsın.

Yerini doldurduğun müddetçe herkes satılabilir.

Morata’nın bonservis hakları bizim elimizde, Como Milan’la pazarlık yapacağına önce bize gelmeliydi

Ocak’a kadar sözleşmesi bizde, bonservisini alıp almama seçeneği de bizde

Bize sormadan iş çeviriyorlar

Kendi kendilerine gelin güvey olmuşlar
Sadece ocağa kadar değil

İstersek mayıs sonuna kadar da ücret ödemeden uzatabiliyomuşuz kiralama süresini yani 6 ay değil istersek 1 sene daha beraberiz

Kulübümüzün 15 Ocak 2026 itibarıyla satın alma opsiyonunu kullanmaması halinde, bedelsiz olarak kiralama süresini 30 Haziran 2026 tarihine kadar uzatma opsiyonu bulunmaktadır.

İplerin hepsinin elimizde olduğu bu durumdan yeteri kadar kar elde edememek için ya sansironun öz evladı olmak ya da düpedüz gerizekalı olmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt