Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.095
- 20.843
- 2.663
Coman 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o gelmez ki juvede kalmak istiyomuş bu şikeci juvede bizim tüm santrafor adaylarımıza talipOsimhen olmuyorsa Muani kaçırılmamalı
Şu dakika gitmesini engelleyen nedir. 45 milyon euro maaş verilmiş herife. 10 gün daha bekleyince kendisi adına ne değişecek.Osimhen hayali de kurmayalım daha fazla
Adam rahatına düşkün, köy köy geziyor hasret gideriyor kabiledekilerle işte
Kupa biter araplara gider. Adam bütün sene bizi taşıdı bide gidecek 50 derece öğlen sıcağında maç mı yapsın
Bu saatten sonra bizi paklayacak 2 isim var
Boniface veya Lukaku
İnş yavşaklar salça olmazlar
"Travesti" falan denmesi hos kacmamis. Bence de yaptigi hareketler komikti ama milletin odaklandigi kisim o hareketler degildi, aksine "ahahahah travesti cikarmislar". Insanlar dogduklari kimlikten farkli bir kimlik benimseyebilirler, bununla dalga gecmek bize dusmez bence.Bunla dalga geçmeyeceksek neyle geçecez yav. Kimbilir fb hatırası diye soyunma odalarından ne fotolar atmıştır![]()
Daha iyi. Underdog olmalıyız biraz. Fazla favori girmemeliyiz sezona. Hatta Fener Sancho alırsa tarihin en iyi transferi falan denmeli.Sane yeterince konuşulmadı bence.
Türk spor medyasının %90'ı nasıl 1 oyuncu aldığımızın farkında değil
Şu dakika gitmesini engelleyen nedir. 45 milyon euro maaş verilmiş herife. 10 gün daha bekleyince kendisi adına ne değişecek.
Velev ki katılmak istemesin tatil yapacağım desin hayır mı diyecek Araplar.bugün imza atsa al hilal kadroya yazıp son 16daki city maçında oynatabiliyormuş
Tamam Billybillong abi.Git sor bakiym allahınız varsa beni Gs ye salarsınız demiş mi![]()
şu kalıbı bu foruma ben yerleştirdim, lütfen bari kullanırken icazet alın beSane yeterince konuşulmadı bence.
Türk spor medyasının %90'ı nasıl 1 oyuncu aldığımızın farkında değil
Chelsea'yi bizden üstün mü görüyor yaniAmerikadan chelskiye gelirken de sorun çıkartmış. Simdi de çıkartıyor. Yarın senden üstün gördüğü bir takim talip olursa sana da yapacak. Biz kafasız olduğumuz icin verdigimiz parayi da kurtaramayiz.
AleykümselamSelamun aleyküm
Kime aldık ?