Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen hayali de kurmayalım daha fazla

Adam rahatına düşkün, köy köy geziyor hasret gideriyor kabiledekilerle işte

Kupa biter araplara gider. Adam bütün sene bizi taşıdı bide gidecek 50 derece öğlen sıcağında maç mı yapsın

Bu saatten sonra bizi paklayacak 2 isim var

Boniface veya Lukaku

İnş yavşaklar salça olmazlar
Şu dakika gitmesini engelleyen nedir. 45 milyon euro maaş verilmiş herife. 10 gün daha bekleyince kendisi adına ne değişecek.

Bunla dalga geçmeyeceksek neyle geçecez yav. Kimbilir fb hatırası diye soyunma odalarından ne fotolar atmıştır :asd:
"Travesti" falan denmesi hos kacmamis. Bence de yaptigi hareketler komikti ama milletin odaklandigi kisim o hareketler degildi, aksine "ahahahah travesti cikarmislar". Insanlar dogduklari kimlikten farkli bir kimlik benimseyebilirler, bununla dalga gecmek bize dusmez bence.

Sane yeterince konuşulmadı bence.

Türk spor medyasının %90'ı nasıl 1 oyuncu aldığımızın farkında değil
Daha iyi. Underdog olmalıyız biraz. Fazla favori girmemeliyiz sezona. Hatta Fener Sancho alırsa tarihin en iyi transferi falan denmeli.

Lukaku lige uygun santrafor ama asla Osimhen kadar etkili olacağını sanmıyorum tabi yaşı var normaldir ama oynatır arkasındakileri

Her sene transferin şampiyonu fener olurdu, bu sene gelmek için yanıp tutuşanları reddediyorlar
Değişik bir strateji içindeler

Transfersizlikten yasamak istemiyorum öldür beni allahim bile yazamıyoruz mizahsal anlamda,bu forum neden böyle oldu
1000038454.webp

Amerikadan chelskiye gelirken de sorun çıkartmış. Simdi de çıkartıyor. Yarın senden üstün gördüğü bir takim talip olursa sana da yapacak. Biz kafasız olduğumuz icin verdigimiz parayi da kurtaramayiz.
Chelsea'yi bizden üstün mü görüyor yani

Herif can çekişiyor bırakın beni gideyim diyor

Gül gibi oynamışım Sanchez kovasından formayı hala vermiyosunuz LAN ne ayaksınız LAN diyor

Ayrıca bizden iyi kulüpler var zaten dünyada

Bize gelen oyuncuların bizden iyi kulüplerde gözü olmasını kariyerinde buradan iyisini göremeyeceği için gelmeye can çekişen Jelertlere Cuestalara tercih ederim

Hedefi olan oyuncu yeğdir her daim

Alırken süreci doğru yönetirsek hiçbir sıkıntı olmaz

Denecek şey de belli bak koçum biz sana €20m verip alıyoz şu kadar şu kadar da maaşın var değerli bi yatırımsın al şu 5 yıllık sözleşmeyi imzala serbest kalma bedeli de €40m hadi güzelim diyeceksin

Sonra da €40m verene yollarsın tek derdimiz o olsun

Biraz daha makul bi basamak olsak çok daha rahat topçu ikna ederiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt