Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.887
- 13.862
- 1.498
Gerek yok bu paralara çıkıyorsak tercihimiz pavlovic olmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duran iyi oyuncu ama 21-22 yaşında parayı seçip Arabistan'ı seçmesi yarışmacı ruhu olmadığını gösteriyor, futbol hırsı olmayan oyuncunun inanılmaz büyük yetenek olsa da bizde oynamasını istemem açıkçası,Duran için henüz ana adam olmadı hiçbir yerde dedim de siz de öldürmüşsünüz.
Feneri küçümsemek kimseye bir şey kazandırmaz.
Senin yönetimin de en az fener yönetimi kadar boktan.
Kısa videoda Pavlovic yere yumruk atıyor diye ön plana koyma Ndicka Pavlovic'ten iyi stoper, ayrıca bizim önde basan sistemimizde Pavlovic ağır kalabilir Apo'nun yedirdiği tip goller yedirebilirGerek yok bu paralara çıkıyorsak tercihimiz pavlovic olmalı
Biz alsaydık 20m verip hiçbir şey başaramayan sadece genç oyuncuyu , şuan 30 sayfa boyunca hatip yada kavukcuya ne laflar ediliyordu Gardi komisyon yiyora kadar giderdi hatta olayDuran için henüz ana adam olmadı hiçbir yerde dedim de siz de öldürmüşsünüz.
ben küfürden dolayı forumdan atılırdım 1 yıl kiralamaya 20m versekBiz alsaydık 20m verip hiçbir şey başaramayan sadece genç oyuncuyu , şuan 30 sayfa boyunca hatip yada kavukcuya ne laflar ediliyordu Gardi komisyon yiyora kadar giderdi hatta olay
500 bin euro maaş alan adama 20 cash önerildiğinde yarışmacı ruh falan takmayabilir, normaldir de.Duran iyi oyuncu ama 21-22 yaşında parayı seçip Arabistan'ı seçmesi yarışmacı ruhu olmadığını gösteriyor, futbol hırsı olmayan oyuncunun inanılmaz büyük yetenek olsa da bizde oynamasını istemem açıkçası,
Burası değilde Gs sozlukte ovgu yok o tuhaf.onlarda yedekten öteye gidemez diyolar.oyun ici katkısı yok diyo geneliDuran için henüz ana adam olmadı hiçbir yerde dedim de siz de öldürmüşsünüz.
Pavlovic isim olarak ndickadan daha önde bir isim ve milandan alıyorsun göz önünde olan bir isim her zaman piyasası olur kumaşı tabanı ndickadan çok daha fazla olan bir oyuncu 2021 den beri doğru düzgğn sakatlık bile yaşamamış bir adam 31 gün sakatlık yalamız sadece toplamda taş gibi stoper 1 yaş ta daha gençKısa videoda Pavlovic yere yumruk atıyor diye ön plana koyma Ndicka Pavlovic'ten iyi stoper, ayrıca bizim önde basan sistemimizde Pavlovic ağır kalabilir Apo'nun yedirdiği tip goller yedirebilir
Duran'a kimse öyle demezdi hocam ya herif 1 yıl önce aston villa'da bu adam net büyük takım yapar diye konuşuluyordu.Biz alsaydık 20m verip hiçbir şey başaramayan sadece genç oyuncuyu , şuan 30 sayfa boyunca hatip yada kavukcuya ne laflar ediliyordu Gardi komisyon yiyora kadar giderdi hatta olay
İşte dun yetkiyi alıp her türlü maddi imkanı sunan o ama duran süre istemişDevine komisyoncu diyorlardi. Bu isten birkac milyon indirecektir.
Maliyetten bağımsız kötü oyuncu yazılıyor burada, o yüzden maliyete bağlı konuşulmaz.Biz alsaydık 20m verip hiçbir şey başaramayan sadece genç oyuncuyu , şuan 30 sayfa boyunca hatip yada kavukcuya ne laflar ediliyordu Gardi komisyon yiyora kadar giderdi hatta olay
25 verseydik herkes de derdi ben de dahil demeyen garibime giderdi hatta benim.Osimhen bile o maliyetin yarısına geldi.50 tane atması lazım burda o kadar golü yok neredeyse kariyerindeDuran'a kimse öyle demezdi hocam ya herif 1 yıl önce aston villa'da bu adam net büyük takım yapar diye konuşuluyordu.
Şu yüzden futbol hırsı yok bence Aston Villa'da yedekten giren oyuncu yani AstonVilla'nın 12. oyuncusuyken skor katkısı yapıyor, daha gelişimini belli noktaya getirmeden parayı seçiyor, tabi ki Kolombiya gibi uyuşturucu ile geçinen bir ülkede büyüyen gariban çocuğu adam parayı seçer, ama üst düzey potansiyeli varken bu yaşta parayı seçersen, 27-28 yaşlarına geldiğinde Duran muhtemelen Kolombiyaya geri döner, bu mentalitede bir oyuncu ben Galatasaray'a yakıştırmam açıkçası,500 bin euro maaş alan adama 20 cash önerildiğinde yarışmacı ruh falan takmayabilir, normaldir de.
Futbol hırsı niye olmasın, 8-10 maliyete 1 yıl kiralık gelecek olsa her türlü istenir. 25 olması riskli çünkü fark yaratmak zorunda o durumda.