Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 senede 2 defa ŞL finali gören takımın bel kemiği, tüm oyun onun üzerine inşa ediliyor.

Beyler Hakan’ı istememek garip geliyor ya

Serdar Adalı:”Osayi transferini durdurma kararı aldık.”

hmmm

1751125202680.webp

1751125215149.webp

Osayi bize gelse yazık lan Twitter’da orada burada kaç bin Fenerli avatarı değiştirmek zorunda kalacak ahahahha

Takımın ivedilikle kaleci ve Osimhen ya da alternatif santrafor olayını çözmesi lazım artık

Ben bizim araya girdiğimizi düşünüyorum, duruma göre bekle dedik bence

Bonservisi yok. Boey geri dönmüyorsa falan ben de sıcak bakarım. Sallai-Kaan-Osayi yeter sağ bek rotasyonu için.

Jelert ve Franky aynı anda gitmeyebilir gerçi. Biri kalırsa hiç transfer yapılmaz sağ beke

Afrika kupası var ligin en kritik yerinde toprak sahada oynanan turnuva o nedenle afrikalı kavruk herif işini geçelim.

Osimhen transferi bile beni kıllandırıyor bu konuda maalesef.

Kadronun kemik oyuncularında lemina da gidecek. O sebeple bu konuda 3. bir oyuncuyu hele kritik mevkide as olabilecek oyuncuyu geçelim.
Geçmek zorundayız.

Osayi'yi istiyorsak bize gelecek bjk değil bu görüşme durdurma haberi transfer çalımı imajı vermemek içindir

Afrika kupası var ligin en kritik yerinde toprak sahada oynanan turnuva o nedenle afrikalı kavruk herif işini geçelim.

Osimhen transferi bile beni kıllandırıyor bu konuda maalesef.

Kadronun kemik oyuncularında lemina da gidecek. O sebeple bu konuda 3. bir oyuncuyu hele kritik mevkide as olabilecek oyuncuyu geçelim.
Geçmek zorundayız.
Afrika kupası bu sene ligi etkilemiyor. Lig arasına geliyor bildiğim kadarıyla

Saha içi liderliğini üstlenecek oyuncu sayısının artması için Hakan'ı istiyorum Sanchez, Torreira, Lemina, Sane, Icardi karakter bakımından sahada her şartta takımı motive edip savaşacak isimler buna Hakan'ı da dahil ederiz çok güzel olur kalite bakımından zaten kusursuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt