Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sallai 400 bin Euro maaştan 2.5 milyon Euro almayı hakedecek bir performans vermedi
Jakobs konusunda 7/77 herkes kronik olduğunu biliyordu ve söylüyordu zaten Jakobs seneye de 10 maç oynar 30 maç kaçırır kabullenmek lazım

sosyeteden bir gacı bulmuş trde
baya aşık olmuş gece hayatını bırakmış
çbu sene sakatlanmayabilir

ayriyeten çok ilginç ama ilk defa iyi bir solbek almışız

bu çocuk topçu

Sallai 400 bin Euro maaştan 2.5 milyon Euro almayı hakedecek bir performans vermedi
Jakobs konusunda 7/77 herkes kronik olduğunu biliyordu ve söylüyordu zaten Jakobs seneye de 10 maç oynar 30 maç kaçırır kabullenmek lazım
Vallahi sallai 2.5 olmasada 1.6 civarını hak etti bence. 900 bin için birbirimizi kırmayalım :asd:

sn. rezan bey basta bikaç mevkii deyip,demeclerinin ilerleyen kısmında her mevkiiye topcu alacagimizi iddia etmis nerdeyse

Ortasaha (ilkay-hakan )

2 açıktan biri 10 numara oynuyo muhtemelen abi(enciso tarzi-mbangula)

diğeri de firsat transferi olur öne

Problem şu ki, Osimhen gelmezse ne tarz bir isme yöneleceğiz?

Yener İnce'nin son açıklamasına göre İcardi beklenenden hızlı bir iyileşme gösteriyormuş. Ancak maalesef İcardi'nin gelecek sezon en ufak kas/eklem üzerinde stres birikimi sonucu tekrar bağı koparma ihtimali bulunuyor. Koparmasa bile sakatlanırsa toparlanma süresi uzayacaktır.

Bu nedenle Osi gelmiyorsa ilk santrafor İcardi, yedek bi adam alalım diye düşünmek çok büyük risk taşıyor.

Seneye İcardi'yi Ocak ayına kadar idareli ve koruyarak oynatmamız lazım. Bir anda haftanın 2 günü 90 dakika çıkartamaz, sonucu hiç iyi olmaz.

bu sene iyi bir omurga kurulursa ki belliki genç bir kaleci kovalıyoruz forvette osi olursa tabi ve bu kadro başarılı olursa seneye maksimum 2 transfer civarı yapılır

seneye apo komple biter
lemins yaşlanır yerind adam bakarız
sara gider 8 no
yunus barış gider 3 kanat alırız
osimhen gider forvet alırız
sağ ve solbek bakarız

Akıncığım burası Galatasaray 8 transferden aşağısını görmedim ben hiçbirzaman

Transfer yapmak da işin tuzu biberi. Mesela yüzyılın takımını kursak, ertesi sene ben yine 1-2 tane yeni oyuncu görmek isterim sahada ya. İşin heyecanı, keyfi burada.

İstanbula ayağımıza kadar gelen HakanÇyi bitiremeyen yönetime yazıklar olsun.

Ligde 20 gole katkı sağlayan adamın yerine aynı maliyeti çekip getirdiğin adam 3 gole katkı sağlıyorsa vasat bir hamle olmuş demektir kabul etmek lazım

Yönetimi gram savunmak istemiyorum da maalesef Kerem'in gidişi, her şeyi son dakikaya bırakması falan. Yani Kerem madem bu kadar istiyordun gitmeyi... Neyse ya.

Yönetimi gram savunmak istemiyorum da maalesef Kerem'in gidişi, her şeyi son dakikaya bırakması falan. Yani Kerem madem bu kadar istiyordun gitmeyi... Neyse ya.

Sorun kerem in gitmesi değil ki zaten gitsin diye herkes hemfikirdi. Sorun şu ilk 11 oyuncunu gönderiyorsan yerine ilk 11 de gözün kapalı oynayacak adam almalıydık.

Çalhanoğlu dünyanın her takımında oynar

Muhakkak ekibimize kazandırılmalı artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt