- 21 Haziran 2011
- 27.247
- 7.343
- 2.238
Paqueta mı oha oha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayrılmaya karar versin herkes ister merak etme.Pek isteyen yok gibi abi.sezonu normal geçirmiş ve sampiyonlar ligi şartı koyuyo
40 vereceğiz.osimhen kabul etti diyelim biz osimhene 75 milyon bonservis mi vereceğiz kafayı mı yedik ?
Anladığım kadarıyla ve söylentilere göre temmuz ortası bu yüzden bekleniyormuş. Serbest kalma maddesi temmuz ortasına kadar geçerli diyorlarosimhen kabul etti diyelim biz osimhene 75 milyon bonservis mi vereceğiz kafayı mı yedik ?
osimhen kabul etti diyelim biz osimhene 75 milyon bonservis mi vereceğiz kafayı mı yedik ?

Bayern’e yazıldı hala yazılıyorMondragon sonrası yeni bir Kolombiyalı oyuncuyu bilmiyorum ama hissiyatım ya efsane ya kestane olacağı yönünde ortası olmaz gibi. Devre arası bir büyük kulübe yazılmıştı.
Ahmetcan Metehan yerine rotasyona katılır alınırsa. Takımda sevilen biriymiş ama Metehan' dan pek ümidim yok açıkçası; rakip hücumcuyu böyle uzak konum alarak savunmaya çalışan adamdan GS stoperi olmaz maalesef.Davinson’la Apo dışında takımda güvenilir stoper yok
Ahmetcan'la falan olacak iş değil.
Stopere gerekirse Apo'yu da yedek bırakabilecek kalitede bir adam alınmalı
tam da yeni zapata geliyor yazıyordum bunu gördümSon Kolombiyalı kalecimiz
Ekli dosyayı görüntüle 292613
Osimhen’den önceki son nijeryalı da Etebo idiSon Kolombiyalı kalecimiz
Ekli dosyayı görüntüle 292613