Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e utanmadan iftira atarsan utanmaz iftiracı derim
hakaret değil bu, durum tespiti
madem emin değilsin neden sallıyosun
Talisca ve Skriniar transferleri de Fb'yi şampiyonluktan uzaklaştırmadı, aksine şampiyonluğa yakınlaştırdı
şampiyon olamama sebepleri en başta hak etmemeleri, biz neredeyse hep daha iyiydik

yoo karıştırmıyorsun geçen de provakatör falan dedin bana

hangi topçularımızı kötülemişim

Cuesta Franky Jelert Sallai mi

hiçbirini sevmiyorum beğenmek zorunda mıyım bu topçuları
Utanmak (kötü ve kasten birine bisey yapınca duyulan ar duygusudur)

iftira (biri bir suç işlemediği halde üzerine suç atılırsa soylenir)

Futbol gibi eğlenceli biseyin bunlarla alakası ne ki durum tespiti olsun?

İnsanı bi sekilde yanlış hatirlayabilrim ve talisca konusunda da sana katilmayabilirim.maximin de tutmadı

Neyse kendine iyi bak ve benden uzak dur.ben böyle bir anlik sevgilere ve sovgulere gelemiyorum

Gidip Osayi alırlar ve herkes ortak noktada buluşur böylece
Febeden gelip de iṣ yapan oldumu hic bizde?

Revivo gelip ilk mac show yapti sonra kayiplara karisti, tomas 1 sezon iyi gibiydi sonra oda kayip. En son ṣuayip geldi hakkini yemeyelim puanlar kazandirdi ama oyun olarak kötuydu

Febezdn gelip de iṣ yapan oldumu hic bizde?

Revivo gelip ilk mac show yapti sonra kayiplara karisti, tomas 1 sezon iyi gibiydi sonra oda kayip. En son ṣuayip geldi hakkini yemeyelim puanlar kazandirdi ama oyun olarak kötuydu
Valla benimde aklıma tomastan başkası gelmiyor.Digerleri revivo,balic apdullah Ercan falan lesti resmen

Zamanında hamiti çok istedim burda karşı çıkanlar oldu, biz de 2010 Cl finali oynamış Real Madrid'de oynamış adam falan nasıl istemiyorsunuz dedik sonuç belli şimdi Hakan gelsin diyenler aynı hesap. Gelirse göreceğiz kim alim kim ezbere yorum yapıyor çoğunluğu karşımıza alacak şekilde bir görüş bildiriyoruz neticede

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zamanında hamiti çok istedim burda karşı çıkanlar oldu, biz de 2010 Cl finali oynamış Real Madrid'de oynamış adam falan dedik sonuç belli şimdi Hakan gelsin diyenler aynı hesap. Gelirse göreceğiz kim alim kim ezbere yorum yapıyor çoğunluğu karşımıza alacak şekilde bir görüş bildiriyoruz neticede

hamit bize bayagı bi katkı verdi ama

Hamit melo ikilisi de iyiydi 2015de ortasahada

Zamanında hamiti çok istedim burda karşı çıkanlar oldu, biz de 2010 Cl finali oynamış Real Madrid'de oynamış adam falan nasıl istemiyorsunuz dedik sonuç belli şimdi Hakan gelsin diyenler aynı hesap. Gelirse göreceğiz kim alim kim ezbere yorum yapıyor çoğunluğu karşımıza alacak şekilde bir görüş bildiriyoruz neticede

Hakanla hamiti kıyaslamak ne derece doğru bilmiyorum.Cunku hakan milanda da İnterde de hep kilit röldeydi.Hamit realde hep yedekte ayrıca hamiline realden önceki takımını hatırlamıyorum bile

Febeden gelip de iṣ yapan oldumu hic bizde?

Fb'den topçu alınmaz kafasında değilim de ordan alınacak oyuncu en başta karakterli olmalı

Hamit ilk sezon müthiş oynadı bence, full statta olan birisi olarak söylüyorum

Sakatlanmasa muht sonraki sezonlarda da oynardı.

Hamit için bu forum çılgına dönmüştü yine 2012 yazında.

Fbliler selcuk melo hamit ortasahasina övgü döşüyordu antuda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt