- 26 Ocak 2021
- 41.156
- 40.415
- 3.078
Ulan gasperini sever ne alaka yeni heriften bahsediyorsan kanks yav cümleye oyle baslanirmi yeni adamdan bahsederkenYazıyı okuduğuna emin misin ulan![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan gasperini sever ne alaka yeni heriften bahsediyorsan kanks yav cümleye oyle baslanirmi yeni adamdan bahsederkenYazıyı okuduğuna emin misin ulan![]()
Ukraynalılarla fazla takılınca Türkçeyi unutuyorsunUlan gasperini sever ne alaka yeni heriften bahsediyorsan kanks yav cümleye oyle baslanirmi yeni adamdan bahsederken![]()
Günay' a razısın madem, niye acele edilsin istiyorsun ki? İsmi geçen Petrovic vs kolay transferler değil, kulübünün istediği 25 filan pat diye verilecek paralar değil. 3-5-10 ne düşürülse kardır, hesapta olmayan başka fırsatlar da çıkabilir hem. Hele büyük maliyetle alınacaksa çok iyi düşünülmeli.kaleci işini uzatmadan bitirmek lazım artık en kötü Ramsdale gelsin Günay oynar da belirsizlik kalkar ortadan
Bence iyi. Saçma yöneticiler beke gidip Aurier ileri de 36 yaşında adam falan çekiyorlar sonra. En azından iyi genç bulursan satma imkanın oluyor.21 yaş osuruğu için kanat ve forvet bölgesine yatırım yapılmalı. Bu iki bölgeden iyi herifler bulabiliriz. Stoper için de bek için de olmaz. Orta sahaya yabancı değil yerli lazım.
Böyle mal ucube kuralı çıkaranın da beynine koyayım.
Ukraynalılarla fazla takılınca Türkçeyi unutuyorsun
Kesinlikle katılıyorum. Petrovic iyi kaleci de 20-25 bayılacaksan daha ucuza Ramsdale çöz bitirkaleci işini uzatmadan bitirmek lazım artık en kötü Ramsdale gelsin Günay oynar da belirsizlik kalkar ortadan
Sağ bek e o kadar maaş vermezler, baya maaş ister Bjk den sanmıyorum önerdiklerini.Peters devre arası bize gelmedi menajerler bjkye önermiş nasıl oluyor ya bu , 3lü için isterdim de 4lüde hiç gerek yok.Semedo'ya da teklif yapmışlar sanırım eğer onu alırlarsa Osimhen'i bile alsa 7/24 eleştiririm yönetimi
İcardi maçlara çıksın da önce renktaş
Süper lige gelen tüm safkan düşüşte forvetler iş yaptı. İmmobile’yi saymıyorum kazadan sonra futbol onu bırakmış.
Piatek, İcardi , Dzeko , Gomez. Güncel olarak Morata.
Jovic daha 27 yaşında. Burada yeniden çıkışa geçmemesi için hiçbir neden yok. Piatek’de gelmeden aynı vaziyetteydi.
Yanlarına adam akıllı bir forvet alacaksak (Belli ki Osi gelmeyecek) rotasyonu İcardi - Jovic - Formda forvet olarak kurabilirsin.
İcardi çoğu maça 10 numara çıkar artık pivot oynayamaz muhtemelen zaten.
Malters serbest kalıp totenhama gidecekti sözde. Takimsiz kaldi demek ki beter olsun.Peters devre arası bize gelmedi menajerler bjkye önermiş nasıl oluyor ya bu , 3lü için isterdim de 4lüde hiç gerek yok.Semedo'ya da teklif yapmışlar sanırım eğer onu alırlarsa Osimhen'i bile alsa 7/24 eleştiririm yönetimi
Mecbur rotasyona dahil edicez.İcardi maçlara çıksın da önce renktaş
10 numara oynamasını sonra düşünürüz
Bence çıkma ihtimali bile düşük
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bize düşmesin de 1.73 reisMalters serbest kalıp totenhama gidecekti sözde. Takimsiz kaldi demek ki beter olsun.
adamligin portresiGeçen sene de Haziran ayı yazmış idim, yine yazıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 292625
Fb istediğini alsın, biz bu sene de şampiyonuz. Hedef #26
Juventus'ta talip olmuşBoey Marsilyaya gider