Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaleci işini uzatmadan bitirmek lazım artık en kötü Ramsdale gelsin Günay oynar da belirsizlik kalkar ortadan
Günay' a razısın madem, niye acele edilsin istiyorsun ki? İsmi geçen Petrovic vs kolay transferler değil, kulübünün istediği 25 filan pat diye verilecek paralar değil. 3-5-10 ne düşürülse kardır, hesapta olmayan başka fırsatlar da çıkabilir hem. Hele büyük maliyetle alınacaksa çok iyi düşünülmeli.

Doğru adam alınsın da biraz geç olmasında sorun yok. Genelde böyle düşünürüm; yanlış bir hamle yapıldığında telafisi mümkün olmayabiliyor çoğu defa. Bulka ile anlaşılıp teknik heyetin veto ettiği haberi vardı mesela; benim de pek gözüm tutmamıştı...

21 yaş osuruğu için kanat ve forvet bölgesine yatırım yapılmalı. Bu iki bölgeden iyi herifler bulabiliriz. Stoper için de bek için de olmaz. Orta sahaya yabancı değil yerli lazım.

Böyle mal ucube kuralı çıkaranın da beynine koyayım.
Bence iyi. Saçma yöneticiler beke gidip Aurier ileri de 36 yaşında adam falan çekiyorlar sonra. En azından iyi genç bulursan satma imkanın oluyor.

İmmobile’ye bir dünya yıllık bağladılar mesela

Peters devre arası bize gelmedi menajerler bjkye önermiş nasıl oluyor ya bu , 3lü için isterdim de 4lüde hiç gerek yok.Semedo'ya da teklif yapmışlar sanırım eğer onu alırlarsa Osimhen'i bile alsa 7/24 eleştiririm yönetimi
Sağ bek e o kadar maaş vermezler, baya maaş ister Bjk den sanmıyorum önerdiklerini.

Süper lige gelen tüm safkan düşüşte forvetler iş yaptı. İmmobile’yi saymıyorum kazadan sonra futbol onu bırakmış.

Piatek, İcardi , Dzeko , Gomez. Güncel olarak Morata.

Jovic daha 27 yaşında. Burada yeniden çıkışa geçmemesi için hiçbir neden yok. Piatek’de gelmeden aynı vaziyetteydi.

Yanlarına adam akıllı bir forvet alacaksak (Belli ki Osi gelmeyecek) rotasyonu İcardi - Jovic - Formda forvet olarak kurabilirsin.

İcardi çoğu maça 10 numara çıkar artık pivot oynayamaz muhtemelen zaten.
İcardi maçlara çıksın da önce renktaş

10 numara oynamasını sonra düşünürüz

Bence çıkma ihtimali bile düşük

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çağrı Balta'nın mutlaka Belçika 2. lige falan kiralanması lazım, orda şov yapıp gelince kimse küfür etmez torpilli demez,

Peters devre arası bize gelmedi menajerler bjkye önermiş nasıl oluyor ya bu , 3lü için isterdim de 4lüde hiç gerek yok.Semedo'ya da teklif yapmışlar sanırım eğer onu alırlarsa Osimhen'i bile alsa 7/24 eleştiririm yönetimi
Malters serbest kalıp totenhama gidecekti sözde. Takimsiz kaldi demek ki beter olsun.

Bir takım düşün ki 11 yıldır başarısı yok CL geliri yok buna rağmen her sene $100 euro harcıyor biri bana anlatabilir mi bu durumu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt