Bana da öyle geldi ,bi 20 verceklerdi birine.solbek kiralık galiba sagbek bonservissiz olacak sanirimNeyse ellerindeki tüm para buydu sanırım, böyle bi çöpe gömmeleri güzel. Seneye menemen yapacak para bulamazlar
Bana da öyle geldi ,bi 20 verceklerdi birine.solbek kiralık galiba sagbek bonservissiz olacak sanirimNeyse ellerindeki tüm para buydu sanırım, böyle bi çöpe gömmeleri güzel. Seneye menemen yapacak para bulamazlar
Romuloyu çekselerdi hiç kafa yok bunlardaBunu alacağıma onacuyu alırdım. Isim alma, sidik yarıştırma transferi.
Morata şu haliyle şu yaşında Abraham'dan daha hızlıdır muhtemelen ki birkaç yıl önce çok çok daha hızlı birisiydi Morata.Belli bi hızı ve atletizmi var ama
Romuloya 20 versen stadı yakarlar.Romuloyu çekselerdi hiç kafa yok bunlarda
DogrudurMorata şu haliyle şu yaşında Abraham'dan daha hızlıdır muhtemelen ki birkaç yıl önce çok çok daha hızlı birisiydi Morata.
Kroniğe verince kutlama yapıyorlar, twitter bayram yeriRomuloya 20 versen stadı yakarlar.
Kroniğe verince kutlama yapıyorlar, twitter bayram yeri
E olm limit var bi şekilde düşük göstermeliler, kapta 10 açıklanır20 deil 15 imiş
Boniface sadece bize gelir bizim ligde. Bjk gibi küçük takımlara uğramaz.Olum Boniface çekseydiniz hiç olmazsa leblebi gibi gol atardı bu ligde. 20’ye Sörloth’u bile zorlsyayabilirsin