Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnter TD'si duyumu, Okan hoca'nın duyumlara benzemiş :asd:

Inter Teknik Direktörü Chivu: "Hakan Çalhanoglu, mümkün olan en iyi tedaviyi alabilmek için Milano'ya döndü."

* Hakan Çalhanoğlu Türkiye'ye geldi ve şu sıralarda Bodrum tatili başlamış durumda.

Beynine hurma soktuğumun arapları her seferinde parayla italyaya haber yaptırıyorlar. At kafalı görgüsüzler

Diagne de attı o zaman Morata'dan daha iyi.

Morata 30 gol atamayabilir ama 30 gol katkısı verebilir ve takım oyununu yükseğe çekebilir, Valencia 30 gol atarken bir o kadar küfür yiyordu. Aynı şekilde Diagne de.

Morata'yı bu kadar küçümsemek bizim şımarıklığımız, tam olarak bundan bahsediyorum işte.

Neyse Osimhen gidince göreceğiz her şeyi. Forvet bile alacakları şüpheli Icardi var diye.
Skor olarak diagne moratadan iyi zaten, diagne ile şampiyon olabilirsin morata ile olamazsın

Osimhen profil olarak her antrenörün isteyecegi bir oyuncu degil

Mesela arteta arsenal’a istemez ayagi daha iyi bir forvet ister

Psg yine ayni sekilde

Juve’ye napoli satmak istemiyor bu yüzden orasi da pek mümkün görünmüyor

Liverpool da istemez cünkü daha farkli profil de oyuncularla oynuyorlar ön taraf da

Geri’ye chelsea ve manu kaliyor ama chelsea de pek istekli degil

Isin sonunda ya bize gelecek ya da araplara gidecek
Senin dediğin gibi kimse istemezse 70m vermeyelim. 50e almaya çalışalım

goran pandevin saçı gibi nöbet
nedladdning.jpeg-1.webp

Gibi nöbet. Katiliyorum rts

Chelsea santraforunu almis vaziyette

1-2 Maç'ına bakmıştım teknik 1 ouncuya benziyo ama 1-2 Maçla doğru yorum ne kadar olur bilmem.Bizim kulüp almaz ama Alanyaspor bu oyuncu sözleşme yenilemeseydi bonservissiz 1 şekilde alıp denerdi..
Lan yerliymiş adam , bende Livan Burku diye okuyom , kalsın istemez :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt