Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cuesta
Jelert
Frank
Zaniola
Kohn
Nelson

Şunlardan alacağımız her para zarardan kâr olacak. Nelson zaten vereceğini verdi. 7 - 8 veren varsa zorluk çıkartmayalım
bu adamlardan bizde bir sey olacagi yok. kiralamak yerine bonservisle verip gecmek en dogrusu. kadro kiradan dönen gencler dahil edildiginde suan 40 kisi görünüyor. her sene böyle temizlikle falan ugrasilmaz

fatih hoca gelince altyapı toparlanıyor futbolcu çıkıyor

çapı yetmeyenlerde torpilli oynatıyor!

siz hepiniz konuyu efe ne düşünüyor üzerinden okuyorsunuz

aslında diğer çocuklar ne düşünüyor üzerinden okusanız efe olayının ne kadar alçakca olduğunu anlarsınız

torpilin yoksa oynayamazsın düşüncesi var çocuklarda fırsatını bulan sırf bu yüzden hemen kaçıyor

"ne işe yarıyor ki" diyenler

ardalar yunuslar emreler ozanlar çıkıyor oradan
50 milyon euro üzeri gelir ettin bu çocuklardan hatta daha çok da edebilirdin!

mentaliteniz bozuk kusura bakmayın

bütün yetenekleri fb topluyor son dönemde bizimkide torpilliyi oynatma derdinde!

Genç dinamik oyunculara da bakmalıyız sezon boyu takimlarina faydalı olmus bir dolu oyuncu vardır.

Alt yapı konusunda beklentimiz hepimizin çok büyük eyvallah ama ismi çok gündem olup kampta şöyle esti böyle gürledi diye bahsedilen isimler kiralandıkları 2.lig-3.lig takımlarında istatistik yapamıyorlar. O yüzden hocayada fazla yüklenmemek lazım bu konuda

fatih hoca gelince altyapı toparlanıyor futbolcu çıkıyor

çapı yetmeyenlerde torpilli oynatıyor!

siz hepiniz konuyu efe ne düşünüyor üzerinden okuyorsunuz

aslında diğer çocuklar ne düşünüyor üzerinden okusanız efe olayının ne kadar alçakca olduğunu anlarsınız

torpilin yoksa oynayamazsın düşüncesi var çocuklarda fırsatını bulan sırf bu yüzden hemen kaçıyor

"ne işe yarıyor ki" diyenler

ardalar yunuslar emreler ozanlar çıkıyor oradan
50 milyon euro üzeri gelir ettin bu çocuklardan hatta daha çok da edebilirdin!

mentaliteniz bozuk kusura bakmayın

bütün yetenekleri fb topluyor son dönemde bizimkide torpilliyi oynatma derdinde!
Okan ım konu ne bilmiyorum da alt yapıdan oyuncu hep yokluktan çıkıyor.., ozan yokluktan, Kerem yokluktan, yunus yokluktan, barış yokluktan, boey bile yokluktan çıktı. Efe yi falan boşver. Alt yapıdan birmoyuncu çıkarmaya çalışıp da başarısız olan linci yer şu ortamda. Yenilgiyi geçtim, beraberlikte yer yerinden oynuyor…

O
Alt yapı çöktü, nerede galatasaray kültürü eleştiri kültürü nerede, nerede mektebi sultani aklı?

Okan buruğun fatih terimin şampiyonlukları üzerinden pay çıkaran taraftar ve lise alt yapının çökmüş olmasına amatör branşlarda kronik başarısızlıklara neden konu etmiyor, eleştirmiyor? Hani lise elitti o yüzden şampiyon oluyorduk

Simdiden gecmis olsun Ali Night

Okan ım konu ne bilmiyorum da alt yapıdan oyuncu hep yokluktan çıkıyor.., ozan yokluktan, Kerem yokluktan, yunus yokluktan, barış yokluktan, boey bile yokluktan çıktı. Efe yi falan boşver. Alt yapıdan birmoyuncu çıkarmaya çalışıp da başarısız olan linci yer şu ortamda. Yenilgiyi geçtim, beraberlikte yer yerinden oynuyor…

abi sen tüm yetenekleri fbye kaptırırsan ve a takımda 1 dakika bile bu çocukdan olur diyemediğimiz çocuğu oynatırsan çıkmaz

keşke muslerayla 1 yıl uzatsaydık diyecek gibiyiz eylülde
Keske diye bir durum yoktu, zaten apacik kalmasi icin yalvardi bizimkiler ve bir cok kisiyi devreye soktu. Ama Muslera kendi uzatmadi, eger isteseydi zaten 1 yil daha uzatacakti bizimkiler.

berat luş iki kere oyuna girdi

ikisindede parıl parıl parladı çocuk

sonuç efe daha çok oynadı

bunu genç çocuklar görmüyormu sanıyorsunuz?

beratın yerine kendinizi koyun?

geçen yaz bize iki üç tane ortasaha oyuncusu lazımdı sarayı nile zarzor aldırdılar zorla kışın leminayı aldırdık ZORLA

niye?!?!?!

acaba efe oynasın diyemi alınmadı!?

ben bunu sorgularım artık bu iş öyle kolay değil

hadi altyapı topçularını geçtim

eyüp aydından bile daha çok süre aldı yanılmıyorsam!

çok alçakca

hadi sahaya çıktı şöyle bir iki birşeyini görürüz deriz ki bu çocukda kumaş var
0 abiciğim 0 hiçbirşey göstermedi bize!

çocuğunda suçu yok suç ayhan ve okanda

çocuğuna bu kadar çok güveniyorsan verirsin bir anadolu kulubune iyi topçuysa zaten gösterir kendini

durduk yere çocuğuda düşman ettiler çoğunluğa

bir babanın gözünü hırs bürümüş kendi oğlunun geleceği varsa geleceğinide yaktı

belki iyi topçudur (daha görmedik bir cacığını) ama gsde 1 dakika bile süre almamalıydı

Keske diye bir durum yoktu, zaten apacik kalmasi icin yalvardi bizimkiler ve bir cok kisiyi devreye soktu. Ama Muslera kendi uzatmadi, eger isteseydi zaten 1 yil daha uzatacakti bizimkiler.
yok taraftar olarak bizi kastediyorum güzel ayrılalım zirvede bıraksın diye düşündük ama muhtaç kalacak gibi duruyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt